2777
2789
غربالگری احتمال عه گلم شاید احتمالش درست از اب دربیادا 😆 دکتر سعید خسروی تو ژرفا پیروزی رفتم معتبره ...

جنسیتش برای من مهم نیست فقط صالح باشه و سالم 

این سونو ب دختر عمم گفته بود از حرکت بچت احتمال داره پسر باشه درست شد 

ب خواهرم گفته بود ۶۰ درصد دختره درست شد 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخ اره. ولی کاش کلا نمیگفتن تو ان تی. چون بالاخره آدم دل می‌بنده بعد خب میخوره تو ذوقش

اره اتفاقا من ی تاپیک زدم درباره همین موضوع بعد بقیه فک کردن میگم پسر خوبه دختربده .درحالی ک حست رو فقط اونایی ک تجربه کردن میفهمن .ولی من واسه دخملمم ذوق کردم فرقی نداره

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا
از ته دلت برام دعاکن خیلی محتاجم به همبن معجزه  مبارکت باشه عزیزم

مرسی عزیزم انشاالله به همین زودی خدابهترین معجزشوبهت نشون بده

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
گلم علاعماتو مبگی

علایم که فقط صبح هابالامیاوردم وازشیرینی جات بدم میامدشکم هم هنوززیادندارم فقط خیلی کوچولوحالم هم زیادبدنشدخداروشکر

مبارکه عزیزم  من یه سوال دارم شرمنده میپرسم من چهارروز بعدازموعدم ازمایشدادم  زده بود بت ...

مرسی عزیزم به نظرم خوبه شایدلقاح دیربوده نگران نباش اصلا

اره اتفاقا من ی تاپیک زدم درباره همین موضوع بعد بقیه فک کردن میگم پسر خوبه دختربده .درحالی ک حست رو ...

عزیزمممم آره واقعا. من کاملا درکت میکنم چه حسی داشتی

حرف منم به این معنی نیست که مثلا دختر خوبه و پسر بده

ولی میگم کاش از اول نگن وقتی میخواد اشتباه باشه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
برا منم دعا کنید مادر بشم این ماه  مبارکه عزیزم

مرسی گلم منم بعدسه سال باردارشدم اشلاناامیدنباش انشاالله به همین زودی خدادامنتوسبزمیکنه

مرسی گلم منم بعدسه سال باردارشدم اشلاناامیدنباش انشاالله به همین زودی خدادامنتوسبزمیکنه

مبارکت باشه خانومی 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

[QUOTE=146779694]مبارک خانومی  راستی میشه تاپیک اولیم رو واسم گزارش بزنی[/QUOTEمرسی عزیرم اولی یعنی کدوم؟اونی که بالاترازهمست یااونی که پایینتره؟آخه تاحالاگزارش نزدم