2821
2789
عنوان

این یا اون

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست
آخه اینایی که گفتی به درد نمی‌خوره 😁

بزار بگردم ببینم چی پیدا میکنم برات👳👷👴👹

کدوم ؟؟؟؟ همینارو داشتم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

اولی 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه اونی که دوسش دارم فراموش کنم اولی نزن باشه😢

منظورت کتک زدنه

یکی زد ده تا بزن آدم بشه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
بزار بگردم ببینم چی پیدا میکنم برات👳👷👴👹 کدوم ؟؟؟؟ همینارو داشتم

خودم یه دونه دارم 😁 بگرد برا خودت پیدا کن 😌

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اونیکه دوسم داره اگه آدم خوبی باشه. من سردی دیگران به خودم برام قابل تحمل نیست هر چقدرم که عاشق باشم

آره دقیقا

خودم یه دونه دارم 😁 بگرد برا خودت پیدا کن 😌

برای منم رفته دنبال یک لقمه نون  حلال درآوردن پول شارژ نت و نی نی سایت

برای منم رفته دنبال یک لقمه نون  حلال درآوردن پول شارژ نت و نی نی سایت

چشمشو دور دیدی، از این نظرسنجی‌ها میذاری؟ 😎

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چشمشو دور دیدی، از این نظرسنجی‌ها میذاری؟ 😎

آره بابا جلو شوهرم که نمیشه 😆😇

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792