2777
2789
عنوان

زایمان😣

273 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من بیمه ندارم میخواستم بیمه سلامت بگیرم ولی میگن برای زایمان بیمه ایرانیان بهتره، کسی برای کم کردن هزینه  زایمان بیمه ایرانیان گرفته ، من تو تهرانم کدوم بیمارستان ها بیمه ایرانیان قبول میکنن؟ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سزارینی  یا طبیعی  اگه طبیعیی پولش که زیاد نمیشه

فرقی نمیکنه طبیعی و سزارین موقعی من زایمان کردم ۵۰۰ فرقش بود

اونم من‌پمپ درد و بی حسی  اینا گرفتم نزدیک ۸۰۰ شد از سزارین ۳۰۰ تومنم گرون تر شد 

چطور میگین زایمان طبیعی رایگانه یا هزینش کمه؟ دکترم گفت طبیعی ۴۵۰۰ سزارین ۵۵۰۰

بیمه ایرانیانم من چن ماه پیش پرسیدم نفری ۶۰۰تومنه، تا الانم ک آزمایش غربالگریها گفتن شامل بیمه نمیشه و آزاده، سونو و ویزیتم ک با بیمه نهایت ۴۰،۵۰تومن کمتر میشه، یعنی اصلا ارزش نداره اینهمه هزینه کنی فقط برا یسال بیمه ایرانیان ک الان احتمالا گرونترم شده هزینه کنی، خب همون پولو خودت برا سونو آزمایش و ویزیتت پرداخت کن، منم همه چیم آزاده یا میگن بیمه شامل نمیشه یا بابیمه خیلی تفاوتی نداره هزبنه ها

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

بعضیا چجوری میگن طبیعی رایگانه؟ والا یه ماما خصوصی بخوای بیاد بالا سرت ۷تومن میگیره... تازه اگه اپیدورال و پمپ درد و بیمارستان خصوصی و هزینه ی تزیین اتاق و فیلم برداریو در نظر نگیریم 😐