2789
اخبار گفت از دو هفته دیگه ارز برمیگرده به نرخ قبلیش و حل میشه

اگه روحانی  گفت ک بیچاره میشیم چون معمولا هر چی میگه برعکس میشه 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخبار گفت از دو هفته دیگه ارز برمیگرده به نرخ قبلیش و حل میشه

ارز قبلیش چندیش تا اخر این هفته ممکنه۴۰ بشه اونوقت ۳۰ تومن میشه نرخ قبلی!

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
همش کار دولت محترمه با کاهش نقدینگی مواجه بود دلارو خودش گرون کرد و گرون فروخت الان میاره پایین که ا ...

دقیقااا

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀

الان یه مقاله خوندم نوشته بود دلار جهانی تقویت شده و امید ب واکسن کرونا ریزش طلا رو باعث شده.

همین دیروز هم طلا خریدم .کلی ضرر میکنم .

واقعا خیلی بده ک کسی ک میخواد فقط ارزش داشته هاش حفظ بشع قربانی این بی ثباتی بشه .

ولی نوشته بود ب دلیل بسته حمایتی دولت .

و واکسن کرونا و تقویت دلار این روند کاهشی ادامه داره

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤