2777
2789
عنوان

سوالات جنسی کودکان

1554 بازدید | 36 پست

دخترم 4سالشه دیروز بهم گفت مامان جیش پسرها درازه مال دخترا صافه من تعجب کردم تا به حال نشده مال پسری رو ببینه خیلی رعایت کردم به نظرتون حالا باید چیکار کنم چی بهش بگم ؟؟؟

۰گر مرا هیچ نباشد نه به دنیا نه به عقبی                       چون تو دارم همه دارم دگرم هیچ نباید

لطفا دعواش نكن كتكشم نزن براش كامل توضيح بده و بگو نبايد كسي مال تورو ببينه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتمن ی جا دیدع دیگ منم بچه بودم تو کوچمون مال ی پسرع رو دیدع بودم ی بارم مال پسرداییم رو دیدع بودم‌ب مامانم گفتم گف خدا دادی اینجوریع دیگ منم زیاد گیر ندادم ولی خیلی تعجب کردم

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

بگو فرق پسرا و دخترا همینه وگرنه هردو یکی میشدن

تو جواب دادن به سوالاش هول نکن یا بچرو دعوا نکن این سن کنجکاوی جنسی برای همه ی بچه هاهست اینجوری بچه بیشتر فکرش میمونه تا کسی که جوابشو هرچند نصفه و نیمه بگیره

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
بگو خب دخترا هم موهاشون بلنده ولی پسرا موعاشون کوتاهه این به اون در😂

😂

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
لطفا دعواش نكن كتكشم نزن براش كامل توضيح بده و بگو نبايد كسي مال تورو ببينه

دعوا و کتک چیه😮یه سوال پرسیده دیگه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
حتمن ی جا دیدع دیگ منم بچه بودم تو کوچمون مال ی پسرع رو دیدع بودم ی بارم مال پسرداییم رو دیدع بودم‌ب ...

وااای چه جوری دیدی😂😂😂

من به مامانم میگفتم من چه جوری به وجود اومدم

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏