2821
2789
عنوان

نوه شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 5687 بازدید | 36 پست
دختر خالم فک کنم نامه گرفت رفت شاهد من مامانم هرچقد گف یه جور نامه میگیرم برو خودم نرفتم

نامه از بنیاد بگیریم

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخارجش رایگانه؟

البته دختر من کوچیکه مدرسه نمیره فک کنم تخفیف دارن 

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼

والا بچه های شهید کم سهمیه هارو دولوپی خوردن و گرفتن که باز دنبال سهمیه برا نوه شهید هم هستین

چقد پر رویین به خدا شماها 

کی جوای بچه های ساده و بی سهمیه و بی پارتی و بی هیچی رو پس بدن همه ی اونایی که به اسم سهمیه خودشونو کشیدن بالا خدا میدونه

والا بچه های شهید کم سهمیه هارو دولوپی خوردن و گرفتن که باز دنبال سهمیه برا نوه شهید هم هستین چقد پ ...

😐😐😐😐

یعنی چی دو لوپی گرفتین خوردین

من خودم هیچ سهمیه ای ندارم ولی مامانم فرزند شهیده دریغ از یه سر سوزن که از طریق این سهمیه گیرش اومده باشه حتی واسه استخدامی یه نامه درست حسابی بهش ندادن با اینکه نفر سوم آزمون با معدل 18 شده بود زن یه اخوند رو گذاشتن جاش سهمیه و هیچی که به دردش نخورده یه عمرم حسرت پدر داشتن به دلش مونده😐😐😐😐

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
والا بچه های شهید کم سهمیه هارو دولوپی خوردن و گرفتن که باز دنبال سهمیه برا نوه شهید هم هستین چقد پ ...

فدات شم همسر من متولد 65دقیق بیست روزش بوده پدرش شهید شده مادرش پانزده سالش بوده سختی هایی که کشیدن نگم برات،این حتی پدرشو ندیده نمیدونه چی هست اسم پدر،وقت ازدواج و...مادرش که ازدواج کرده وخواهرو برادر و هیچ کی نداشت،وقتی که ورشکست شد کسی نبود نبود پشتش باشه تک تک موهاش سفید شد همسرم خیلی بیکسه خیلی همیشه میگه لایق این نیستم یه شب پدرمو خواب ببینم

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پررو تویی با هفت جدو آبادت جای تورو تنگ کردن مگه؟؟؟ به تو چه ربطی داره حرف مفت میزنی

نخیر جای خودشونو زیادی گشاد کردن

از طرز حرف زدنت معلومه یکی از همونایی که انقد زور بهت اومده میترسین چیزی از سهمیه هاتون کم کنن مث بقیه گشنگی بکشی

همه اینجوری نیستم عزیزم من پدرم و عموم هیچ کدوم خیری از سهمیه ندیدن و هر دو بخاطر نبودن پدر بالای سرشون معتاد شدن همه مثه هم نیستن:))))

دوست عزیز بار هزارررر نوه شهید سهمیه نداره اگه سهمیه داشتم الان اینجا نبودم😑

اخی عزیزم چ بد

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️