ashkیوسف مدیر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8309 عنوان بیدارا بریزین تو تاپیک | مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 96 پست سلامت خوفین بیدارین یا الان بیدار شدین هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍 دونیادی دا هردن قودخلانیر .. خدایا خیلی خستم خیلیییی🤚🖤 خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔 1399/04/30 | 04:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ashkیوسف مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8309 نه برا ناهار شوهرم.باهاش بحثم شد قهر کردم غذا درست نکردم. الان که خوابه دارم براش درست میکنم. یکی ... 😁😁😁دقیقا هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍 دونیادی دا هردن قودخلانیر .. خدایا خیلی خستم خیلیییی🤚🖤 خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 خبر خوبت چیه ک انقدر سنگولی دخترم ونوم کرونا گرفته بودنخوب شدن😊 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
صبور7 عضویت: 1394/02/20 تعداد پست: 11416 😳😳😳من ک جات بودم الان اول شب قبرم بود ۷۲ ساعته نخوابیدیا دختر واست ضرر داره خب نمیبره چکارکنم دوساعتم بیشتر درس نخوندم همش توخیال بودم یااینجابقیشو جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
ashkیوسف مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8309 خب نمیبره چکارکنم دوساعتم بیشتر درس نخوندم همش توخیال بودم یااینجابقیشو فردا ک پیز شدی میفهمی 🤣😁 هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍 دونیادی دا هردن قودخلانیر .. خدایا خیلی خستم خیلیییی🤚🖤 خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
nozha_s عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 1023 نه برا ناهار شوهرم.باهاش بحثم شد قهر کردم غذا درست نکردم. الان که خوابه دارم براش درست میکنم. یکی ... خود#را#چس#نکنیم# 😂😂😂
ویانا5647 عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 1661 منم از اعصبانیت خوابم نمیبره دیگه خدایا به امد تو با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
صبور7 عضویت: 1394/02/20 تعداد پست: 11416 ن هردو بین گوشی و جزوه در چرخشن😂😂 چرا خوش ب سعادتم واقعا؟!😂😂💔 ها باز اون غیرت داری ولش نکردی من از ساعت۱بستم تازه قبلشم ی رب میخوندم نیم ساعت جایزه گوشی🤣🤣🤣 جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
ashkیوسف مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8309 منم از اعصبانیت خوابم نمیبره دیگه عصیانیت چرا هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍 دونیادی دا هردن قودخلانیر .. خدایا خیلی خستم خیلیییی🤚🖤 خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 چشم 😦 یعنی پوست شماهم خراب میشه🤔😐 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
آواتنهام عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1754 سالهاست شب زنده دارم..فکر..فکور.افکار..مزاحم خوابمند از کوزه همان برون تراودکه دراوست
mahta7770 عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2183 من از دیروز بیدارم خوابمم نمیاد چون خبرخوب شنیدم😊 منم یک هفتس خواب به چشمم نیومده دعا کن با خوب شدن مریضمون ما هم مثل شما ذوق زده بشیم
جووووونمی عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 278 خود#را#چس#نکنیم# 😂😂😂 کاش چس کردنه به جای خوبی برسه مثل یه کارت پر پول ولی به گوزم نرسیده فعلا😂😂😂😂😂
ashkیوسف مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 8309 سالهاست شب زنده دارم..فکر..فکور.افکار..مراحم خوابمند 😔😔😑🙃 هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍 دونیادی دا هردن قودخلانیر .. خدایا خیلی خستم خیلیییی🤚🖤 خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔