2777
2789
عنوان

بیدارا بریزین تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 96 پست
نه برا ناهار شوهرم.باهاش بحثم شد قهر کردم غذا درست نکردم. الان که خوابه دارم براش درست میکنم. یکی ...

😁😁😁دقیقا 

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
خبر خوبت چیه ک انقدر  سنگولی

دخترم ونوم کرونا گرفته بودن

خوب شدن😊

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😳😳😳من ک جات بودم الان اول شب قبرم بود ۷۲ ساعته نخوابیدیا دختر واست ضرر داره

خب نمیبره چکارکنم دوساعتم بیشتر درس نخوندم همش توخیال بودم یااینجابقیشو

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
خب نمیبره چکارکنم دوساعتم بیشتر درس نخوندم همش توخیال بودم یااینجابقیشو

فردا ک پیز شدی میفهمی 🤣😁

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
ن هردو بین گوشی و جزوه در چرخشن😂😂 چرا خوش ب سعادتم واقعا؟!😂😂💔

ها باز اون غیرت داری ولش نکردی من از ساعت۱بستم تازه قبلشم ی رب میخوندم نیم ساعت جایزه گوشی🤣🤣🤣

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
منم از اعصبانیت خوابم نمیبره دیگه

عصیانیت چرا

چشم 😦

یعنی پوست شماهم خراب میشه🤔😐

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
سالهاست شب زنده دارم..فکر..فکور.افکار..مراحم خوابمند

😔😔😑🙃