2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 23 پست
اووو هم سن منی هنوز زوده باو

من ۲۲سالمه بچم ی سالشه😐😕

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد زووود ازدواج کردی اخه😐

۱۷سالگی عقد کردم دوسالم عقد بودم .

ابجیم تازه شده ۱۷ده ماهه عقد کرده

چرا مبگین زوده

ادم با بچش تفاوت سنیش زیاد نباشه خیلی خوبه

تازه من الان میگم کاش زودتر بچه داشتم😍

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
۱۷سالگی عقد کردم دوسالم عقد بودم . ابجیم تازه شده ۱۷ده ماهه عقد کرده چرا مبگین زوده ادم با بچش تف ...

اخه من دارم درس میخونم واقعا با درس نمیشه ازدواج کرد تااازه میخام نامزد کنم اونم میگم ممکنه منو از درس دور کنه!با عشق ازدواج کردی یا سنتی؟شوهرت چن سالشه؟برای بچه هم واقعا واقعا بچه دوس ندارم بیارم😦میگم حتی ازدواج هم بکنم ۳۱ ۳۲ یه دونه اونم اگه شوهرم گیررر باشه میارم 

اخه من دارم درس میخونم واقعا با درس نمیشه ازدواج کرد تااازه میخام نامزد کنم اونم میگم ممکنه منو از د ...

من سنتی

شوهرم تازه شده30

منم میگفتم عروسی کردم تا یه سال بچه نمیخوام ولی رسیدم ب چهارماه اییییقد دلم خوواس.ک دیگه هف ماه بعد عروسی حامله شدم

اخه من دارم درس میخونم واقعا با درس نمیشه ازدواج کرد تااازه میخام نامزد کنم اونم میگم ممکنه منو از د ...

چ رشته ای میخونی

من سنتی شوهرم تازه شده30 منم میگفتم عروسی کردم تا یه سال بچه نمیخوام ولی رسیدم ب چهارماه اییییقد د ...

خدا کنه من دلم نخااادت چون میدونم واقعا بعدش پشیمون میشم 😐پرستاری میخونم 

خدا کنه من دلم نخااادت چون میدونم واقعا بعدش پشیمون میشم 😐پرستاری میخونم 

وای بابچه ک خیلی سخته کار کردن😐😐😐

شایدم ایقد سرگرم کار بشی ب بچه فکر نکنی