آقای_مفتون مدیر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 عنوان 💞💞💞 امشب دوباره از تو چه پنهان دلم گرفت... | مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 187 پست هوالمحبوبامشب دوباره از تو چه پنهان دلم گرفتبا اینکـه پای هیچ کسی در میــان نبود#امید_صباغ_نو🌱 🍂 🌱 1399/04/30 | 00:27 26 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 مُلحدی و کافری در خلوت تنهایی ات ``چون به جمع ما رسی پیغمبری ها می کنی`` توبه کردم تا دگر دل را به ... مکن از خواب بیدارم خدا را.. ک دارم خلوتی خوش با خیالش... حافظ#
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 🐞 یک شهر را ب عطر تنش مست کرده بود نوبت ب ما ک رسید علیه السلام شد... ملحدی و کافری در خلوت تنهایی ات!چون به جمع ما رسی؛ پیغمبری ها می کنی... حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
پگاه،،،،،،،،،،،، عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3624 کشتمه کردمه پیرای همه درد دل دلگیر ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 ملحدی و کافری در خلوت تنهایی ات! چون به جمع ما رسی؛ پیغمبری ها می کنی... سجاده نشین با وقاری بودم... ای بر پدرکرشمه هایت صلوات.. 😁محمد واحدی
anoushe عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 1413 خداکند انگور ها برسند جهان مست شود تلو تلو بخورند خیابانهابه شانه هم بزنند رئیس جمهور ها و گداهااتفنگ ها یادشان برود دریدن را کارد ها یادشان برود بریدم را قلم ها اتش را،اتش بس بنویسندو تو ......همچنان که یارت را تنگ میبوسی مرا نیز به یاد بیاوری •اعدام این زن زیر پتو،با طعم خوابیدن از روبرو•
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 مکن از خواب بیدارم خدا را.. ک دارم خلوتی خوش با خیالش... حافظ# در انتظار رویت ما و امیدواریدر عشوه وصالت ما و خیال و خوابی...حافظ# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 سجاده نشین با وقاری بودم... ای بر پدرکرشمه هایت صلوات.. 😁 محمد واحدی شعر از مولاناست اگه اشتباه نکنم. و یک شعر بسیار خوب.😜😁😁
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 سجاده نشین با وقاری بودم... ای بر پدرکرشمه هایت صلوات.. 😁 محمد واحدی دل و دین و عقل و هوشم؛ همه را بر آب دادی!فیض-کاشانی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
anoushe عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 1413 با تیرو کمان کوکی ام در کوچه باغ های قدیمیدر انبوه درختان بارن خورده سینه گنجشکی را نشانه گرفته بودم که عاشق تو شدم ....... •اعدام این زن زیر پتو،با طعم خوابیدن از روبرو•
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 در انتظار رویت ما و امیدواری در عشوه وصالت ما و خیال و خوابی... حافظ# الا یا ایها الساقی ادر کاسا.. عنایت کن.. ک قلب بی وفایش را ب دست عشق بسپارد..
anoushe عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 1413 مرا زمانه ز یاران به منزلی انداخت که راضیم به نسیمی کز ان دیار رسد سعدی •اعدام این زن زیر پتو،با طعم خوابیدن از روبرو•
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 شعر از مولاناست اگه اشتباه نکنم. و یک شعر بسیار خوب. 😜😁😁 آری😁😁😁🤓🤓.... اما شاعر محمد واحدی بوده ک... نکنه جهش داده شعر مولانارو؟
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 دل و دین و عقل و هوشم؛ همه را بر آب دادی! فیض-کاشانی# چ کسی میداند ک تو در پیله تنهایی خود تنهایی...
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 آری😁😁😁🤓🤓.... اما شاعر محمد واحدی بوده ک... نکنه جهش داده شعر مولانارو؟ زاهد بودم ترانه گویم کردیسر فتنهٔ بزم و بادهجویم کردیسجادهنشین با وقارم دیدیبازیچهٔ کودکان کویم کردیمولویبله در شعرش استفاده کرده
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 چ کسی میداند ک تو در پیله تنهایی خود تنهایی... شــــاید فقط عـــــاشق بداند "او" چرا تنهاست!کامـل ترین معنــــا برای عشـــــق تنهایی است...#فاضل-نظری حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.