2777
2789
عنوان

💞💞💞 امشب دوباره از تو چه پنهان دلم گرفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 187 پست
گر از رای تو برگردم بخیل و ناجوانمردم روان از من تمنا کن که فرمانت روان باشد به دریای غمت غرقم گریزا ...

🌷 🌾 🌿

گــویند مـــرو در پی آن ســــرو بلند
انگشت نمــــای خلق بـــودن تـا چند؟

بــی فایـده پندم مـــده ای دانشمند
من چون نروم که می‌برندم به کمند!

#سعدی
🌷 🌾 🌿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روزی آید ک دلم هیچ تمنا نکند..... 💔

هر کسی را سر چیزی و تمنای کسیست؛

ما به غیر از تو نداریم تمنای دگر...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

به سراغ من گر میایی نرم اهسته بیا

مبادا ترک بردارد چینی نازک تنهایی 

من فقط اینو بلد بودم با این 

بگذار تا بگریم چو ابر در بهاران 

کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران 

شما ها چقد ماشلا شعر حفظین 👏

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 

او که هرگز نتوان یافت همانندش را 

منم ان شیخ سیه روز که در اخر عمر 

لای موهای تو گم کرد خداوندش را 

•اعدام این زن زیر پتو،با طعم خوابیدن از روبرو•
ای حسن تو بی‌پایان، آخر چه جمال است این؟ در وصف توام حیران، آخر چه کمال است این؟ رویت چو شود پیدا ...

این چه رخسارست، گویا چهره پرداز بهار؛

آب و رنگ صد چمن را صرف یک گل کرده است...!

صائب-تبریزی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
به سراغ من گر میایی نرم اهسته بیا مبادا ترک بردارد چینی نازک تنهایی  من فقط اینو بلد بودم با ...

درود. این مطلعی از شعری زیباست.سپاس

🌷 🌾 🌿

تنها نہ ز جان  در رہ آن یار گذشتم

از هر چہ مرا بود بہ یڪ بار گذشتم

#اديب_باستان
🌷 🌾 🌿

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را  او که هرگز نتوان یافت همانندش را  منم ان شیخ سیه روز ک ...

🌷 🌾 🌿

زلف  مُشكين تو يك عمر تامل دارد

نتوان سرسری از معني پيچيده گذشت

#صائب_تبريزی
🌷 🌾 🌿