آقای_مفتون مدیر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 عنوان 💞💞💞 امشب دوباره از تو چه پنهان دلم گرفت... | مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 187 پست هوالمحبوبامشب دوباره از تو چه پنهان دلم گرفتبا اینکـه پای هیچ کسی در میــان نبود#امید_صباغ_نو🌱 🍂 🌱 1399/04/30 | 00:27 26 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 گر از رای تو برگردم بخیل و ناجوانمردم روان از من تمنا کن که فرمانت روان باشد به دریای غمت غرقم گریزا ... 🌷 🌾 🌿گــویند مـــرو در پی آن ســــرو بلندانگشت نمــــای خلق بـــودن تـا چند؟بــی فایـده پندم مـــده ای دانشمندمن چون نروم که میبرندم به کمند!#سعدی🌷 🌾 🌿
anoushe عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 1413 در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هر کس به تو دل بست بیاید خبرش🖤 •اعدام این زن زیر پتو،با طعم خوابیدن از روبرو•
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 روزی آید ک دلم هیچ تمنا نکند..... 💔 هر کسی را سر چیزی و تمنای کسیست؛ما به غیر از تو نداریم تمنای دگر...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
پگاه،،،،،،،،،،،، عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 3624 به سراغ من گر میایی نرم اهسته بیامبادا ترک بردارد چینی نازک تنهایی من فقط اینو بلد بودم با این بگذار تا بگریم چو ابر در بهاران کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران شما ها چقد ماشلا شعر حفظین 👏 ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 شده یکبار دلت پیش کسی گیر کند؟؟؟ #میر_قیصری ♥️ مسپار دل به هر کس که رخِ چو ماه داردبه کسی سپار دل را، که دلت نگاه دارد...#سلمان_ساوجی┅✶ ❤ ✶┅•❥● ●❥•
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8060 هر کسی را سر چیزی و تمنای کسیست؛ ما به غیر از تو نداریم تمنای دگر... سعدی# هرمز گمان مبر ک دلم را شکسته ایبا هرقدم ک دور شدی استخوان شکست...
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 عشق که گویا هوسی هست و نیست ..! کنج دلم یادِ کسی هست و نیست...! شعلهِ پرواز بسی ه ... 🌷 🌾 🌿دل من در هوس روی تو ای مونس جانخاک رامیست که در دست نسیم افتاده ست#حافظ🌷 🌾 🌿
anoushe عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 1413 تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را منم ان شیخ سیه روز که در اخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را •اعدام این زن زیر پتو،با طعم خوابیدن از روبرو•
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8060 ♥️ مسپار دل به هر کس که رخِ چو ماه دارد به کسی سپار دل را، که دلت نگاه دارد... #سلمان_ساوجی ... دیر کردی نیمه عاشقترم را باد برد....
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هر کس به تو دل بست بیاید خبرش🖤 🥀 🍁 🥀هزار مرتبهخواندم دعا میان قُنوتخدا کند که نباشد کسی دچار کسی...#سجاد_شیرازیان🥀 🍁 🥀
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 ای حسن تو بیپایان، آخر چه جمال است این؟ در وصف توام حیران، آخر چه کمال است این؟ رویت چو شود پیدا ... این چه رخسارست، گویا چهره پرداز بهار؛آب و رنگ صد چمن را صرف یک گل کرده است...!صائب-تبریزی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 به سراغ من گر میایی نرم اهسته بیا مبادا ترک بردارد چینی نازک تنهایی من فقط اینو بلد بودم با ... درود. این مطلعی از شعری زیباست.سپاس🌷 🌾 🌿تنها نہ ز جان در رہ آن یار گذشتماز هر چہ مرا بود بہ یڪ بار گذشتم#اديب_باستان🌷 🌾 🌿
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را منم ان شیخ سیه روز ک ... 🌷 🌾 🌿زلف مُشكين تو يك عمر تامل داردنتوان سرسری از معني پيچيده گذشت#صائب_تبريزی🌷 🌾 🌿
anoushe عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 1413 دست های تو تصمیم بود باید میگرفتم و دور میشدم شمس لنگرودی •اعدام این زن زیر پتو،با طعم خوابیدن از روبرو•
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 دیر کردی نیمه عاشقترم را باد برد.... شیشه پنجره را باران شستاز دل من اماچه کسی نقش تو را خواهد شست؟اسمان سربی رنگمن درون قفس سرد اتاقم دلتنگ....