2777
2789
جدی ؟ میدونی قیمتش چقد میشه با لیزر؟ حدودیش

لیزر دوستم فول بادی تو اف رفته 300😳😳😳

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
داره    

منم پاهام یه مدتر اینجوریه دارم میرم لیزر ولی انگار تغییر نکرده من موهامم زیر پوستی میومدن الانم با اینکه زیر موستی میاد با هی سنگ پا بکشم موها در بیان بزززززور😉😂

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید چیکار کردی که بهتر شدی  درست تایپ نشد

من همیشه موقع شیو با ژیلت رو به بالا میزدم.بعد از اصلاح دون دون میشد وحشتناک..تو اینستا خوندم ک موهای پا رو رو به پایین (در جهت رویش مو نه مخالفش)بزنید.ب مرور خوب میشه...من این کاررو کردم و خیلی بهتر شدم البته هنوز کامل خوب نشده.خیلی رو مخه😑

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️
جدی ؟ میدونی قیمتش چقد میشه با لیزر؟ حدودیش

مال من کامل صاف شد..من سنگ پا و لیزر استفاده کردم..چندین سال پیش...الان نمیدونم دقیق هر پا چنده فکر کنم صد باشه..ارزش داره ..هر هفته که نیست اوایل هر ماه بعد هرچند ماه یه باره

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

واسه من زیر پوستیه  مدت خیلی طولانی اینطوری شده دون دون لک شده 😒نمیدونم چی کار کنم 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
مال من کامل صاف شد..من سنگ پا و لیزر استفاده کردم..چندین سال پیش...الان نمیدونم دقیق هر پا چنده فکر ...

مرسی عزیزم پس خودتم قبلا پوست مرغی بود پاهات با سنگ پا و لیزر اوکی و صاف شد 

در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به عالم زد 
مرسی عزیزم پس خودتم قبلا پوست مرغی بود پاهات با سنگ پا و لیزر اوکی و صاف شد 

اره عزیز من اپلیدی داغون کرد پوستمو...بعد لیزر دیگه صاف میشه ایشالله

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
اره عزیز من اپلیدی داغون کرد پوستمو...بعد لیزر دیگه صاف میشه ایشالله

پس انشالله برم دیگه برای لیزر 

هستی ببین پوست مرغی اینجوره شما این شکلی هستی میخوام عکس بزارم از پام 

رها هستم عزیزم 

دوست داری بزار عکسو ولی یادمه دکتر رفتم و گفت پوست مرغیه 

رها هستم عزیزم  دوست داری بزار عکسو ولی یادمه دکتر رفتم و گفت پوست مرغیه

منم پوست مرغی ام نمیدونم چرا عکس لود نمیشه لینجا نمیشه بفرستم که

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
منم پوست مرغی ام نمیدونم چرا عکس لود نمیشه لینجا نمیشه بفرستم که

طورینی عزیزم میدونم چجوریه معمولا از یه سریا خیلی شدیده یه سری کمه از من تازگیا خیلی بیشتر شده قبلا محو بود ولی الان تو چشمه و زیاد که من چندجا خوندم و گفتن لیزر خوبه

و پست گذاشتم ببین چه راهکارای دیگه هست که لیزرو پیشنهاد دادن دوستان 

شماهم لیزرو امتحان کن 

یا اگه میخوای اول اسکراب ذغالو امتحان کن

چندجا خوندم میگن خوبه