2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یخچال ایرانی معمولی الان 20 میلیونه. قیمت یه سرویس چینی... لیوان و یه سرویس قاشق چنگال. و کلا ...

خوب سرویس چینی صروری نیست اکروپال ارزون تره ماکروفر صروری نیست کریستال صروری نیست و .....

متوسط رو به بالا ۱۰۰ب بالا،فقط توستر و ابمیوه گیر ۴کاره و گوشت کوب و پلوپز شده ۷تومن دو هفته پیش

واقعا خدا خودش ب ماها ک تازه عروسیم میخوایم جهاز ببریم کمک کنه بیچاره خونواده ها

من بجز یخچالو تی وی که با داماده و خیلی چیزارو حذف کردم و اکثر جهازمو با دلار ۱۰ تومن زمانیکه دلار داشت یواش یواش میرف بالا هرچی میگرفتمو مینوشتم با همون قیمت قبلیشون دراومد ۱۳۰ میلیون تازع چن تا وسیله دگ و دکوری و فرشو پرده امم مونده😐

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  
چه خبره 300 میلیون میگین تو این گرونی چه اجباره غیر ضروری یا جنس خارجی بگیرین من که اردیبهشت ماه امس ...

عزیزم شما واقعیتو نیگی ... اینجا عجایب و بلف زیاده بدل نگیر!!

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن
نمیدونم خودم در نظر ۲۰۰_۲۵۰ دارم ولی با این وضع اقتصادی و گرون شدن و تغییر لحظه ای قیمتا خواستم نظر ...

عزیزم چیزی ک خودت در نظر داری کافیه فقط باید بدونی چی بخری سلیقه خرید داشته باشی کافیه ...من کسایی میشناسم ک خیلی بیشتر از اینا هزینه کردن اما سلیقه نداشتن اصلا خرید خوبی نداشتن کسایی هم بودن با مبلغ کم بهترین چیزا خریدن

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
چه خبره 300 میلیون میگین تو این گرونی چه اجباره غیر ضروری یا جنس خارجی بگیرین من که اردیبهشت ماه امس ...

عزیزم شما واقعیتو میگی ... اینجا عجایب و بلف زیاده بدل نگیر!!

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن
خوب سرویس چینی صروری نیست اکروپال ارزون تره ماکروفر صروری نیست کریستال صروری نیست و .....

بلاخره یه ظرف برا دم دستی... یه سرویس برا مهمون.. قاشق و چنگال و چاقو.... سرویس حمام و دستشویی... مبل.. فرش.... لوستر.... میدونید چقدره قیمت هر کدوم؟ آدم نمیتونه یخچال و فرش و مبل نخره که