2777
2789

فقط ماسک بزنم؟ 

خیلی ترسناکه 

کسی تو کرونا سوار هواپیما شده؟

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تمام پزشکها میکن اصلا از هواپیما استفاده نکنید  به علت تهویه ضعیفی که هواپیما داره . و رعایت ...

کلا نمیشه که صورت مسئله رو پاک کرد

بدون ماسک ک اصلا نمیزارن

فاصله هم رعایت نمیشه#

فقط غذا رو حذف کردن

باز قطار بهتره،دونفر باشید، دیگه کسی توو کوپه نمیاد. هر کوپه دونفر 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
ماسک بزن شیلد بزن  دستت هم به دهن و دماغ و چشمت نزن دیگه این پروتوکل رعایت کنی چیزی نمیشه&nbs ...

واقعا این هارو رعایت کنم ،چیزی نمیشه؟

ماسک و دستکش، هیچی هم پذیرایی ندارن، فقط ژل ضد عفونی دنبالت باشه، دو لایه دستکش بپوش 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

دخترخاله من تازگی سوارشدن تو استوری ماسک زده بودن ولی خب اونا اسفند کرونای شدید گرفته بودن لابد فک کردن دیگه نمیگیرن 😑🥺

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بدون ماسک ک اصلا نمیزارن فاصله هم رعایت نمیشه# فقط غذا رو حذف کردن باز قطار بهتره،دونفر باشید، ...

قطار بدتره ، چون باید بری دستشویی ، از همه جا کثیف تر هس 

دستکش و ماسک یادت نره 

من ماه پیش سوار شدم .غذا هم ندادن😂😂

بوی 😐قیمه از تو هواپیما میومد منم هی موندم که بدن😐😐🤣🤣دیدم خانمه یهو گفت بخاطر کرونا محبوریم رعایت کنیم ندیدم 😕

ولی مهماندارا داشتن گفتگو میکردن😩نمیدونم کدومشون ب این نتیجه رسید ندن😂😂

بدبختی منم ساعت۲ بود گفتم غذا نخورم رفتم اونجا میخورم .😐فقط کیک آبمیوه دادن😬😆😆😆

خدایا دلم خیلی ازت گرفته
قطار بدتره ، چون باید بری دستشویی ، از همه جا کثیف تر هس 

ن اتفاقا قطار بهتره. چون توو حلق یکی دیگه نمیشینی. 

دسشویی میشه با رعایت بهتری. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊