اگه واقعا دندون پزشکی رو دوست دارید یک سال براش تلاش کنید، خانومایی هستن تو دوران دانشگاه باردار میشن میتونید بعدش اقدام کنید، درسای دندون بعد از دو سال اولش سبک تر و عملیتر میشه، میتونید حتی یکی دو ترم مرخصی بگیرید بعد از بچه دار شدن و دوباره ادامه بدید، اگه هم ترجیح بر اول بچه دار شدنه بودن افرادی که تو سن ۴۰ به بعد هم دانشگاه رو شروع کردن.
سر پیری چیه خدایی؟ خدایی روحیه طرفو که میترکونید با این حرف
ن پير نيستن که جسارت نشه اون يکي کاربر گفت سر پيري درس ميخواد چيکار اگه پير هستن بچه ميخوان چيکار منم گفتم ايشون ميان سال هستن بعدشم بازم انتخاب خودشونه هر کدوم بخوان
جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
کي گفته زير 30ازدواج نکنين برا دختر از 20تا 25ازدواجه برا اقايون از 25تا 30ازدواجه 37پير نيست ولي مي ...
اوکی شما کلا همه قیمه ها رو ریختی رو ماستا!
۳۷ میانسال🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حداقل یه مقدار مطالعه کن طبقه بندی سن ها رو تشخیص بدی بعدا
بالای سی سال هم بارداری هیچ خطری نداره نگران نباش
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
من جسارت نکردم که پير هستن اون يکي کاربرگفت سر پيري معرکه گيري من بخاطر اون گفتم من گفتم درس ايشون اينطور گفت منم گفتم اگه پير هست بچه ميخواد پس چيکار
حالا جوان هستن من نگفتم اون يکي گفت سر پيري معرکه گيري من گفتم درس چطور واسه پيشرفت ميشه پير ولي واسه بچه ميشه جوان
عزیزمسن تقویمی مهم نیست سن زیستی مهمه ۲۰واسه بچع دار شدن خیییلی زوده
من مگه گفتم هر کي 20سالشه بايد بچه دار بشه من گفتم سن ازدواج گفتن