2777
2789
عنوان

کسانی که از قصد پز زندگیشون میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 85 پست
وای بروزی که گدا معتبر شود

و معتبر گدا شود😐

ب قول مامانم خدا هیچکسو از پایین به بالا نکشه و هیچکسو از بالا به پایین نکشه😐😐😑

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با هر چی که زیاد پز بدی دقیقا خدا اونو ازت میگیره

بچه تر بودم این جمله شما بهم ثابت شد،مغرور شدم بخاطر یه مسئله و خدا ازم گرفتش!

اما حالا که بزرگتر شدم میبینم بلعکسِ این داره تو جامعه اتفاق میوفته

هر کسیو دیدم پز میده

خدا چندین برابر بهش داده!

اینم شانس منه!😢

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

حالا غیراز ادمایی ک همیشه از رویزقصد و ب رخ کشیدن چیزهاشون ب این و اون اینکارو میکنن

خیلیام هستن واقعا منظوری ندارن و ما بد برداشت میکنیم چون اون کمبودهارو ممکنه داشته باشیم و ناخوداگاه بدمون بیاد مثلا از اندامشون یا رابطه با همسرشون و....

ولی مسائل مالی تو ۹۹ درصد مواقع ازروی قصد  و خودنمایی مطرح میشه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
شایدم ما پز برداشت میکنیم  تو کشور ما معمولا اونی که حالش خوبه را نمیپسندن

اره منم همينكه عنوان ناپيك رو ديدم همين به ذهنم رسيد طرف تاپيك زده جاري ام عكس پسرشو گذاشته استوري  زده پرنس من خواسته به من پز بده يا چه ميدونم دوستم دايم عكس خودشو و شوهرش رو ميزاره ميخواد پزشو به بقيه بده حتي اينكه يه خانوم تاپيك زده بود تا يك ميليارد چه ماشيني ميتونيم بخريم نميدوني چه حرفها بهش نزدن كه اومدي پز بدي اگر واقعا داشتي نميومدي تاپيك بزني در حاليكه اون فقط يه سوال كرده بود تو تاپيك مسافرت هم همينطور

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

روی صحبت من با اوناییه که به مال و اموالشون غره ند. کلن در این جهان شما مالک هیچی نیستید. اگه الان چیزی دارید بخاطر اینه که خدا خواسته شما داشته باشید و مالک اصلیش اونه. همونطور که بهتون داده همونطورم میتونه ازتون بگیره. هیچوقت چیزی رو از آنِ خودتون ندونید. چه مال چه آدم. بدجوری ازتون میگیرتش. تجربه#  

عاشق و رند و نظربازم و می گویم فاش
عزیزم تجربه بهم نشون داده اینطور ادما روز به روز خوشبخت تر میشن. استغفرالله خدا هم با همین بدذات و ب ...

اره بخدا ولی یه جایی جوابشونو میده شک ندارم

لایک ندوس😡👊

نه نمیترسن چون خدا نه تنها نمیگیره ازشون بلکه روز به روز بیشترش میکنه 

اینم شانس مایه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
عین عموی من . هموز که نگرفته خدا ازش . حتی پسرشم صاحب خونه کرد . و دخترشم با یه پسری ازدواج کرد ک ...

دایی منم تا یاد دارم همه رو مسخره میکرد کسی مستاجر بود کار نداشت معتاد بود یا هر چی خدا همه رو به سرش آورد معتاد شد خونه ویلاییشو فروخت مستاجر شد الانم مستاجره ولی بچه هاش همه وضع عالی و خوب حالا دیگه بچه هاشو میکوبه تو سر ما دیگه همه براشون عادی شده بشینی پیشش بااااید بکوبتت

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
حالا غیراز ادمایی ک همیشه از رویزقصد و ب رخ کشیدن چیزهاشون ب این و اون اینکارو میکنن خیلیام هستن ...

عزیزم موردایی من دیدم علنا شروع به مسخره کردن پایینتر از خودشون میکنن

لایک ندوس😡👊
اره منم همينكه عنوان ناپيك رو ديدم همين به ذهنم رسيد طرف تاپيك زده جاري ام عكس پسرشو گذاشته استوري&n ...

بله درست میگین ....

من فکر میکنم اکثر پز ها جایی دیده میشه که طرف پیگیره خودش .مثلا چرا من باید پیگیر جاریم باشم که چه استوری ای میذاره ؟ پس برای من مهمه و ذهن خود من بیماره

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺