2777
2789
عنوان

یه معجزه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 4178 بازدید | 51 پست
آخه سر هیچی و الکی الکی داره خراب میشه 

عزیزم اگر لجبازی هم هست موقتا کوتاه بیا تا اوضاع آروم بشه و بعد مساله رو اساسی حل کنید 

آرامش بسیار مهم هست 

مگه جدا شدن به این راحتی هست ؟

صد مرحله مشاوره و دادگاه و مهریه و ....

شما به عنوان یک خانوم آرامش خودتون و محیط خونه رو حفظ کنید به وقتش که ایشون هم سر منطق بودن صحبت کنید و از مشاور فهیم کمک بگیرید 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمازشب چجوریه چله ش؟؟؟؟؟؟؟

هیچی عزیزم نذر میکنی به مدت چهل شب شبی یکی میخونه تا چهل شب قبل اذان صبح از یکی آشناها شنیدم کسی ۱۲ سال بود بچه دار نمیشد با چله نماز شب خدا بهش بچه داده بود

هیچی عزیزم نذر میکنی به مدت چهل شب شبی یکی میخونه تا چهل شب قبل اذان صبح از یکی آشناها شنیدم کسی ۱۲ ...

الهی خیر ببینی تو این دنیا اون دنیا ،الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده ،ممنون گلم

عقدیم و یک ماهه رفته و میگه طلاق 

بگه 

نمیدونم موضوع چی هست ولی شما آرامش خودت رو حفظ کن 

گفتم که به این راحتی نیست 

و اگر بترسی تا آخر از این ابزار استفاده میکنه برای فشار آوردن به شما 

اگر مناسب هم هستید و اگر انتخاب درست هست با آرامش حل میشه 

اگر خواستی بگو مساله رو 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
چه نذری رو حاجت گرفتین توروخدا به منم بگید

چله نماز جعفر طیار چله ذکر بسم الله رحمان الرحیم اینم خیلی ها معجزه دیدن از روز یکشنبه شروع میکنی به مدت چهل روز روز اول ۱۰۰ مرتبه روز دوم ۲۰۰ مرتبه همینجوری روزی ۱۰۰ مرتبه بهش اضافه میکنی تا چهل روز 

الان مثلا دوران عقد دوران گل و بلبل ولت کرده رفته برید سر خونه زندگی با یه بچه ول کنه بره چی واسه هم ...

آخه سر هیچیه،آخه دل خرم دوسش داره یاد مهربانویاش میفتم آتیش میگیرم درصورتیکه الان دیدم خیلی خوشه