2777
2789
عنوان

بابام در حق من خیلی ظلم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4017 بازدید | 89 پست
انشا. .که به زودی عروسی میکنی عزیزم الان که کرونا هست خرج نکن پول وهرچی داری وشوهرت وخانواده شوهرت ...

میدونم ولی بابام گفته عروسی نگیره نمیزارم ازدواج کنید همین ادانم بخاطر انتخابت ابرومون رفته تو فامیل عروسیم نگیری و از این حرفا فقط امیدم اینه پولاش جور بشه کرونام بره عروسی کنیم عاقبت بخیر بشیم

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
میدونم ولی بابام گفته عروسی نگیره نمیزارم ازدواج کنید همین ادانم بخاطر انتخابت ابرومون رفته تو فامیل ...

عزیزم عروسی اصلا نشان دهنده چیزی نیست،چه عروسیای میلیاردی نبودن که اخرش جدایی بوده.اگه همسرت پدر ومددر داره بگو حرف بزنن وخودت هم اگ راضی حتما متقاعدکن کخ عروسی نگیری.مثلابگوبعدکرونا جشن میگیرم الان میرم سرخونه زندگیم بعد کرونا بگو جشن نمیخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه همچین پدرایی رو 

دعاکنید برام😔

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
دعا کردم گلم منم خیلی ناراحتم خیلیییی زیاد 

من دورتبگردم اینقدر مهربونی

دختر الان تاپیکتو دیدم گفتی به خودت نمیرسیو اینا اومدم بخونم

خیلی خیلی ناراحت شدم 

خدا خیلی بزرگه 

رفتی خونه خودت با شوهرت حال کن اصلانم با بابات رفت و امد نکن 

خیلی ادم بیشعوریه یعنی چی اخه مگه تو دخترش نیستی!!!

مامانت چجوریه رفتاراش باهات؟

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   
دختر الان تاپیکتو دیدم گفتی به خودت نمیرسیو اینا اومدم بخونم خیلی خیلی ناراحت شدم  خدا خیلی ب ...

فداتشم مامانم خوبه ولی ولی من نمیزارم دخالت کنه تو دعوا های منو بابام یبار طرف منو گرفت بابام زدتش بخاطر همین گفتم اگه،دعوامون شد حتی منو،زدم تو،دخالت نکن

عزیزم با اینکه سنت کمه از صحبتا و طرز رفتارت با همسرت مشخصه دختر پخته و عاقلی هستی.خیلی خیلی متاسف شدم از اینکه شرایط طوریه که انقد اذیت میشی اما من شک ندارم که به لطف خدا و با رابطه خوبی که بین تو و همسرت برقراره شما خوش و خرم خواهید بود.مطمئن باش این روزام میگذرن و خوشحالی با هم بودنتون از خاطرت کمرنگ میکنه تلخی این روزا رو

عزیزم با اینکه سنت کمه از صحبتا و طرز رفتارت با همسرت مشخصه دختر پخته و عاقلی هستی.خیلی خیلی متاسف ش ...

مرسی وای چقددددر  حرفات ارامشبخش بود مرسی که با این حرفات ارومم کردی واقعا احتیاج داشتم یکی این حرفو بهم بزنه ایشالله هرچی از خدا بخای بهت میده

مرسی وای چقددددر  حرفات ارامشبخش بود مرسی که با این حرفات ارومم کردی واقعا احتیاج داشتم یکی این ...

راستش عزیزم تو تاپیکای مختلف پستاتو میدیدم و با خوندن تیکه های بامزه ت کلی خندیدم.با خودم گفتم چقد دوزلیه این دختر (استعداد طنزت خیلی بالاس)،الان که این تاپیکو خوندم دلم بخاطر شرایط فعلیت گرفت ، اما دوست خوب من این روزا موقتی ان

خدارو هزاران هزار مرتبه شکر که با همسرت اوکیی . این مهمه!!!

راستش عزیزم تو تاپیکای مختلف پستاتو میدیدم و با خوندن تیکه های بامزه ت کلی خندیدم.با خودم گفتم چقد د ...

خیلیییییی خیلیییی خوشحال شدم که اینقدددددرررررر دلگرمی و ارامش بهم دادی اینجوری بگم که ۱۰۰%شارژ شدم باحرفات خیلی خوشحالم کردی تواین همه مدت اینقدر خوشحال نشده بودم انگار امید گرفتم

خیلیییییی خیلیییی خوشحال شدم که اینقدددددرررررر دلگرمی و ارامش بهم دادی اینجوری بگم که ۱۰۰%شارژ شدم ...

عزیزدلمممم.الهی که از این به بعد خبر خوشبختیای فراوونت حال دل هممونو خوب کنه   

2790
2778
2791
2779
2792