سلام خانوما ساکن تهران هستم.... 4 سالی میشه که لیسانس زبان گرفتم اما تا به حال برای تدریس به آموزشگاهها نرفتم.......... کسی هست رشته اش مثل من باشه؟؟؟؟ یا مربی زبان باشه منو راهنمایی کنه؟؟؟؟ نمیدونم از کجا باید شروع کنم....... آیا من که این رشته رو خوندم هم باید دوره TTC رو بگذرونم؟...... یا برای شروع اگه بخوام به بچه های زیر 7 سال درس بدم نیازی به TTC نیست؟؟ خلاصه لطفا راهنماییم کنید از کجا شروع کنم....... راستی در مورد دستمزدها هم هیچ اطلاعاتی ندارم...... ممنون میشم به من صفر کیلومتر کمک کنید راه بیفتم.
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از بیکاری خسته شدم مهدیسا جون.......... فقط میخوام در مورد دستمزدش کمی بدونم خیلی شوت نباشم........ یه دوره ای ترجمه میکردم ولی واقعا کار خسته کننده ایه
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
اولین کار اینه که بری چند تا اموزشگاه امتحان بدی ببینی کدوم قبول میشی بعد باهات مصاحبه میکنن اگه قبول شدی کلاس TTC میری چون تجربه هم نداری باید بری برا خودتم خوبه با نحوه تدریس اشنا میشی من تبریزم پارسال که 11تومن میگرفتم جلسه ای بعد زایمان نرفتم الان و نمیدونم البته من فوق لیسانسم فکر کنم فرق کنه با توجه به مدرک
محبت را از ابشار بیاموز که خود سقوط کرد اما.... حالا چرا شو نمیدونم تو فقط بیاموز کاریت نباشه...😐
والا به معلمای تازه کار خیلی کلاس نمیدن نهایتا دو تا هر کدوم جلسه یک ساعت و نیمه یک روز در میون. البته فکر کنم اموزشگاهها سیستمشون فرق کنه. میشه سه روز در هفته.
الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم