2777
2789
عنوان

کمبود وزن جنین و تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 5910 بازدید | 36 پست

سلام وقت بخیر..

اتو رو خب وقتی پول به طرف جهت تعمیر داید ولی مشکل هنوز بر قراره چرا همون موقع تست نکردید و ببرید پس بدید درستش کنه؟

در مورد توستر شاید بلد نیستید باهاش کار کنید..بهتره دفترچه راهنماشو بخونید.

یا از خانم های این سایت کمک بگیرید....

در مورد ظرفشویی..سرویسکار خبر کنید یا ازش تلفنی در این مورد مشورت بگیرید.

آها خدا حفظش کنه

سلام عزیزم من بچم ۳۲ هفته ۱۴۵۰ بود.دور شکم و رانش کوچیکه منو سوتو داپلر کرد جفت سالم بود کلیه جنینم اکی.

منم سویق گرفتم میخورم.

میشه بهم کمک کنی

بچت چقدرادنیا اومد نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من بچم ۳۲ هفته ۱۴۵۰ بود.دور شکم و رانش کوچیکه منو سوتو داپلر کرد جفت سالم بود کلیه جنینم ...

سلام بچه من ۳۶۰۰ دنیا اومد اصن توجه نکن به این سونو گرافیا سویق رو هم فقط ۱۷ روز خوردم اونو بخور خوبه ولی اصلا نگران نباش

سلام بچه من ۳۶۰۰ دنیا اومد اصن توجه نکن به این سونو گرافیا سویق رو هم فقط ۱۷ روز خوردم اونو بخور خوب ...

سونو ۳۴ هفتهورفتم شده بود ۲۲۰۰.من نمیدونم کی زاست میگه کی دروغ.دیگه سپردم ب خدا

سلام بچه من ۳۶۰۰ دنیا اومد اصن توجه نکن به این سونو گرافیا سویق رو هم فقط ۱۷ روز خوردم اونو بخور خوب ...

میای بگی چند هفته دنیا اومد مبارکت باشه.تو سونو نگفته بود استخوان ران و شکمش کوچیکه؟؟؟

سلام عزیزم من الان ۷ هفته ام اگر میشه راهنماییم کنید 

میخواستم بدونم من از کی باید واسه وزن دهی سویق بخورم باید از الان بخورم یا ماه های آخر و اینکه باید سویق گندم بخورم؟؟؟

سلام عزیزم من الان ۷ هفته ام اگر میشه راهنماییم کنید  میخواستم بدونم من از کی باید واسه وزن ده ...

گلم از ۷ ماهگی یک ماهم بیشتر نخور یا یه روز درمیون بخور چون یهو خیلی چاق میشه نی نی