2777
2789
عنوان

فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 32 پست
من خودم برام مهم نیست.ولی یه بار سرزده رفتیم خونه شون دیدیم خونه چراغونه و تو یخچال ژله و تو آشغالی ...

ای جانم ما هم ازین چیزا زیاد میبینیم البته عکساشونو....

کلا برای هم تولد میگیرن ولی بچه ی من که همین یه دونه برادرزادشونه انگار نه انگار.

انگار هیچ حسی ندارن بهش

ببخشیدا ماهم با عروسمون اینجوری هستیم البته بیرون رفتنی رو میگیم ولی تو خونه جمع شدنی رو نه  چ ...

والا جلوی من همیشه ساده ترین غذاها گذاشتن ولی همیشه برای داماداشون تدارک دیدن همیشه هم گفتیم دستتون درد نکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا دورو برمون هستن کسایی که خودشونو برای عروساشون میکشن با اینکه عروسِ انگار نه انگار

دنبال دردسری ها😁بیخیال بزارخوش باشن منکه ازخدامه اصلا کاری به ما نداشته باشن قبلاسرهر دورهمی زنگ میزدن منم بعضی وقتا نمیرفتم بعضی وقتام بخاطر شوهرم زوری میرفتم

از وقتی شوهرم گفته زنم گلودرد داره دیگ خودشونم نمیان😝من کرونا دوست😂

🌹🌸🌻🌺🌹🌺🌻🌸🌹
عزیزم از قدیم گفتن دوری و دوستی خب مادر دخترن، دوسدارن یجاهایی فقط خودشون باشن به دل نگیر در ضمن ...

خط قرمز همیشه بینمون گذاشتم خداروشکر،همیشه سعی کردم احترامهارو حفظ کنم ولی خب ده بار یکبارم دور همن به ما نمیگن اگرم بخوان بگن ساعت ۱۱ شب زنگ میزنن میگن بچه ها یهویی اومدن،بعد گندش درمیاد که بچه ها از ۶ عصر اونجا بودن

والا جلوی من همیشه ساده ترین غذاها گذاشتن ولی همیشه برای داماداشون تدارک دیدن همیشه هم گفتیم دستتون ...

شما رو نمی‌دونم ولی برای ما اینجوریه

داداشم یدونه س و مامانم خیلییی برادرزادمو حسرتشو کشیده با این حال ماهی یه بارم بچه رو نمیاره مامانم ببینه 

بعد گله هم می‌کنه من تو خونه شما خیلی معذبم

مامانم ۴۰ روز رفت حج یه بار بهش زنگ نزد

بعد گله می‌کنه من چند ساله عروستم یه زنگ بهم نزدی تا حالا 

بقول مامانم عروس بعد عمری با یه کاغذ بهم وصل شده ولی بچه هام از خودمن

عروس باید کاری کنه ک ب دل بشینه

وگرنه دروغه عروس و دختر هیچ فرقی برای هم ندارن 

دنبال دردسری ها😁بیخیال بزارخوش باشن منکه ازخدامه اصلا کاری به ما نداشته باشن قبلاسرهر دورهمی زنگ می ...

آخه کلا خانواده من کم جمعیتن منم شلوغیو دوست دارم دخترمم خیلی اونارو دوست داره همش میگه مامان چرا اونا مارو دوست ندارن

خب مادر دخترن دوست دارن با هم راحت باشن 

یعنی ما ده بار یکبارم جا نداریم داخل جمعشون؟

منم هیچوقت همچین انتظاری ندارم،اصلا شرایطشو ندارم هر یک شب درمیون باهاشون باشم ولی انتظار دارم دو هفته یکبار یا ماهی یکبار به ما هم بگن

آخه کلا خانواده من کم جمعیتن منم شلوغیو دوست دارم دخترمم خیلی اونارو دوست داره همش میگه مامان چرا او ...

بیخیال عزیزم همه مث هم نیستن بعضیا شلوغیو دوست دارن بعضیام دوست ندارن

کلا زیاد بهش فکرنکن تو که نمیتونی کاری کنی وقتی خودشون دوست ندارن

🌹🌸🌻🌺🌹🌺🌻🌸🌹
نه نمیشه واقعا ولی واقعا دلم از کاراشون میگیره

به یه ورتم نباشه ارزش نداره خودتو بخاطرهمچین چیزی ناراحت کنی بیشتر خانواده که من دیدم داماداشون بیشتر از عروس دوست دارن

🌹🌸🌻🌺🌹🌺🌻🌸🌹
به یه ورتم نباشه ارزش نداره خودتو بخاطرهمچین چیزی ناراحت کنی بیشتر خانواده که من دیدم داماداشون بیشت ...

تو فامیل ما اینجور نیست ولی تو فامیل شوهر اینحوریه دقیقاااا

بیخیال عزیزم همه مث هم نیستن بعضیا شلوغیو دوست دارن بعضیام دوست ندارن کلا زیاد بهش فکرنکن تو که نمی ...

کلا خودشون روی هم بدون ما ۱۵_۲۰ نفرن فک کنم ما سه تا شلوغشون میکنیم😁

سعی میکنم فکر نکنم