2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 19330 بازدید | 3056 پست
این روزا حال " دلم " هیچ خوب نیست حال " دلم " انگار که ردیف نیست کوچه بازار " دلم " همه بحرانیست " د ...

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...

حافظ#  

صبور باش...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دریا رفته می داند مصیبت های طوفان را  اشک شمع می داند این چشم های گریان را  گرچه درد و س ...

کوچه جهنم است خیابان جهنم است این روزها بدون تو تهران جهنم است!
سرگرم خاطرات توام بعد رفتنت بی تو بهار مثل زمستان جهنم است...

امید-صباغ-نو#  

آهنگ-حجت-اشرف-زاده#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور... حافظ#   صبور باش...

کاسه ی صبرم سه روزه شکسته😢😔دیگه خسته شدم بعداز۹سال..حال مرگ دارم..انگار از بلندی پرت شدم پایین..مغزم متلاشیه اما چون گرمم حالیم نیست..اسه روزه روزی سه چهار بار از غصه ی زیاد میرم حمام..

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
نشود فاش کسی آنچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست گوش کن با لب خاموش سخن می گویم پا ...

نگاهت می کنم خاموش و خاموشی زبان دارد

زبان عاشقان چشم است و چشم از دل نشان دارد 

چه خواهش ها در این خاموشی گویاست نشنیدی 

تو هم چیزی بگو چشم و دلت گوش و زبان دارد... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟