2777
2789
صددرصد همگناه.دل خیلی کسل کنندس پنج قسمت میگذره تازه یاتفاق میفته ک یکم جالبه اماهمگناه توهرقسمت کلی ...

مخصوصا فصل جدیدش.همون گذشته رو کنار هم گذاشته فقط یه سکانس های کوچیکی بهش اضافه کرده.خیلی کند پیش میره

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم گناه  خوش بحالت من پول ندارم اشتراک بگیرم از فیلیمو ببینم 😭😂😂 حالا باید منتظر وایسم پول ...

منم استراکم تموم شده اعصابم خورده.ولی طرح شبانه زدم راحت شدم 2به بعد میبینم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
هم گناه  خوش بحالت من پول ندارم اشتراک بگیرم از فیلیمو ببینم 😭😂😂 حالا باید منتظر وایسم پول ...

با دو سه نفر تو فامیل پول بذارین مشترک ببینین

من برادرم اینا ماهی یه فیلم هم نمیبینن از اشتراک ما استفاده میکنن 

آرمان واقعا ظاهرش خوبه  خوش بحال زن واقعی اش 🙄

واقعا معمولیه.

نه اینکه ازش بدم بیادا.

ولی چون ما حرکات ورفتارش تو بازی رو دیدیم ازش خوشمون میاد 

این دختره هست توی هم گناه خواهر پیمان چندنفربهم گفتن ک من شبیهشم ولی خودم فک میکنم ک شبیه نیستیم

توروبخدا منو لایک نکنید🤗🤗خدایا اولین ارزوم ک نشد برباد رفت...محتاج دومی هستم دوباره ناامیدن نکن
این چي هست؟؟؟ ارزون تره؟؟؟ 

منظورم اشتراک بود.من از ایرانسل من هفتگی میزنم 2500تومن 5گیگ شبانه

اصلا قابل مقایسه نیستن. دل یه سریال ضعیف و بی محتواست با بازیگرای مزخرف ولی از همگناه هر چی خدب بگم کم کفتم.

عالیه عالی....

هم داستانش هم بازیگراش هم کارگردانیش. خلاصه همههههه چیش . 

وقتتو برا دیدن سریال دل هدر نده

واقعا معمولیه. نه اینکه ازش بدم بیادا. ولی چون ما حرکات ورفتارش تو بازی رو دیدیم ازش خوشمون میاد&n ...

آره منم از نقشاش بیشتر خوشم میاد تا خود واقعیش 

تو اغلب فیلماش نقش يه پسر لاشی رو داره که ساده هم هست و چون تپله بامزه اس 

برا همین خوشم میاد ازش 

ولی خود واقعیش نه