2789
عنوان

کورتاژ

493 بازدید | 22 پست

بعداز ۴ ماه  اقدام حامله شدم تو ۴هفتگی رفتم سونو دکتر گف مشکلی نیس گفت خیلی نی نی زرنگیه ک تو ۴ هفتگی کیسه هم تشکیل شده بعد ۴ هفته دوباره رفتم سونو گفت عالیه گفتم قلب داره گفت اره گفتم میشه صداشو بشنوم گف الان نمیشه انتی مشخص میشه پس فرداش لکه دیدم میگفتن عادیه ولی گفتم میرم ببینم چی میشه اخه دل درد هم داشتم و تهوع هیچی .... رفتم سونو گفتن حاملگیه پوچه دوباره فرداش برای اطمینان رفتم ی دکتر دیگه اونم گف دل نبند رفتم دکترمو عوض کردم اونم تایید کرد و گفت براساس سن حاملگی ساک حاملگی ۳۲ هستش پس امید نداشته باش اگه معجزه اتفاق بیفته گفت تایک هفته صبر کن خونریزیت بیشتر شد برو بیمارستان لکه بینیم زیاد شد ولی سقط ک کامل دفع بشه نبود داشتم ب مرز جنون میرسیدم رفتم بیمارستان اخه دکتر گف نری کورتاژ عفونت رحم میگیری نمیخاستم برم چون خیلی بدشو گفتن ب دکتر گفتم گف خونه ای ک کثیفه باید جارو زد رحمم همینه باید تمیزش کرد کورتاژ حکم اینو داره اگه بد بود ما این همه مریضو نمیفرستادیم  واسه کورتاژ قرص گذاشتن میخام ببینم واسع بارداری بعدی مشکلی پیش نیاد ایا زود رفتم  این فکر مث خوره افتاده بجونم کمکم کنید  

چه عجیب که قلب اول بوده بعد گفتن پوچ

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

من بارداری پوچ داشتم که خودبه خود دفع شد

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم بچه اولم تو دوازده هفتگی قلبش دیگه نزد .برای دفعش از قرص استفاده کردم و چون کامل دفع نشد مجبور به کورتاژ شدم. مشکلی هم پیش نیومد. خودم هشت ماه جلوگیری داشتم که بدنم برای بارداری اماده بشه و بعد با اولین اقدام باردار شدم و مشکلی پیش نیومد

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
الان باردارید

من ۲ تا داشتم الانم تازه باردار شدم دیگه نمیدونم چی میشه

منم بچه اولم تو دوازده هفتگی قلبش دیگه نزد .برای دفعش از قرص استفاده کردم و چون کامل دفع نشد مجبور ب ...

علائمی هم داشتید که نشون بده قلبش وایساده؟

دوتا پوچ بود الان قلبش تشکیل شده

الان قلبش تشکیل شده