2777
2789
عنوان

پزشکی خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 20 پست

عزیزم در رشته ی پزشکی تخصصی نداشته باشی بنظرم فایده نداره...و تا تخصص گرفتن حداقل 13سال دیگه شروع به کار میکنی اگر تازه بی وقفه تلاش کنی.... بنظرم سعی کن در هر حرفه یا تخصصی که داری پیشرفت کنی و سعی کنی به موقعیت خوبی برسی.....

ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس (: گات تلنت امریکارو ندیدی؟ یه پیرمرد کور و بی سواد تو سن ۷۰ سالگی ب ...

میترسم بخونم. درآمد الانمم از دست بدم. از طرفی انسان مدام باید پیشرفت داشته باشه در کارش. رشته خودم غیر مرتبط نیست. یجورایی ادامه رشته خودم و در جهت پیشرفت کاریمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم بخونم. درآمد الانمم از دست بدم. از طرفی انسان مدام باید پیشرفت داشته باشه در کارش. رشته خودم ...

نترس اصلا و فقط شروع کن اینو در نظر داشته باش رقیب زیاد داری ولی بگو میخوام جزو اون بهترینا باشم تلاش کن برای هدفت دندون دربیای خیلی خوبه زمان کمتریم میبره تا پزشکی تو بعضی درسایی ک ضعیفی بهت توصیه میکنم حتما از دی وی دیای حرف اخر استفاده کنی مخصوصا برا عمومیا قشنگ بالا ۷۰ میزنی تخصصیا هم بهترین دبیرارو داره من خودم کنکوریم و خیلی راضیم فقط بخون و باور داشته باش جا نزن حتما موفق میشی

استارتر جان شما تصمیمتو گرفتی؟ چکار کردی؟ منم شرایط شمارو دارم

بله دارم میخونم ولی گاهی مردد میشم. چون خودم الان شاغلم میگم نکنه همین کاری رو که دارم از دست بدم. اصلا آینده مشخص نیست