2777
2789
عنوان

اولین بار که جلوی همسرتون رقصیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 51809 بازدید | 231 پست

یکی از دوستام تعریف میکرد یه پسر پولداری از فامیلاشون  از خانواده معمولی زن میگیره شب عروسی رو سر زنش حین رقص تراول شاباش میریزه ، عروس هم که تراولا رو میبینه رقصو ول میکنه تراول جمع میکنه 

شما بودین این کارو میکردین ؟؟؟؟؟،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستام تعریف میکرد یه پسر پولداری از فامیلاشون  از خانواده معمولی زن میگیره شب عروسی رو ...

ایییی یادم ننداز🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ی خاطره داغون دارم 

تو عقدم دارم میرقصم شاباشا از دستم میوفته خم میشم برمیدارم میدم مادرشوهرم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😬😬😬

لپ لپ تو چرا جدیدا انقدر میترکی

به خدا با اکانت قبلی هیچی نگفتم فقط یه دختری برای استارتر یه تاپیک که حالش بد بود داشت درد و دل میکرد حرف بد زد گفت خاک تو سرت منم جوابشو دادم حرف خودشو به خودش برگردوندم ده دقیقه بعدش تعلیق شدم

ایییی یادم ننداز🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ی خاطره داغون دارم  تو عقدم دارم میرقصم شاباشا ا ...

اشکالی نداره حالا از دستت افتاده ، خم نشدی خودت برداری که ....

من چی که خودم سر عقد دختر خالم داشتن ده تومنی میریختن سر عروس ، دخترم داشت از رو زمین نقل جمع میکرد هر چی گفتم بیا شاباش جمع کن نیومد متم خودم چند تا جمع کردم هی دخترمو صدا میکردم الکی میگفتم بیا ناراحت نباش من برات جمع کردم 

اولین بار شب عروسی بود

عین مونگولا رقص بلد نبود الکی دستشو تکون میداد یهو در یک حرکت برق آسا جلو مهمونا گرفتم از دستش و کمرش ب زور رقصوندمش😒😒😒

فقط فیلممون الان دیدن داره😅😅😅

تازه خنگول دوخت در جیب کت شلوار دامادیشو یادش رفته بود بشکافه هِی میخواس ژست باکلاسی بگیره دست بکنه جیب کتش دستش با فشارسُر میخورد پایین😂😂😂😂

واییی درست نخوندی  خم شدم برداشتم🤦🏻‍♀️

آره فهمیدم ، منظورم این بود اونایی که از دستت افتاده بودو برداشتی خودت مشغول جمع کردن نشدی که ....

من اگه تو یه عروسی همچین چیزیو ببینم برام عادیه و سوال برانگیز نیست چون در حقیقت پولهای خودت بوده 

عرضم به خدمتتون که بله برونم بود ، منم اون موقع خیلی خجالتی بودم ( الان دم دراوردم )

اقای داماد اومد برقصیم دیدم بقیه شونم مثه قوم تاتار حمله کردن دورمون حلقه زدن منم مثه مونگلا دستامو بیحال تکون میدادم شوهرمم یک بند میگف چرا ناراحتی درست برقص دستمو گرف برقصیم و یکم رقصیدیم 

بعدهااا کلی فامیل گفته بودن داماد دستشو کشیده میخواسته بزنه عروسو ...

به همین سوی چراغ قسم 

شاباشام که هیچی نداد شوهر حواس پرتم اما قوم تاتار خیلی دادن 😁

جهان_سوم_اینجاست#  

از دیده برون مَشو ڪه نوری / وز سینه جدا مَشو ڪه جانی :))♥️✨🌱🌼 ❣خدا جونم عاشقتم ❣

عروسیم‌بودسال‌۸۷حدود۲میلیون‌که‌دادم‌به‌خودش

بادوتاالنگوطلا

کلی‌دویست‌تومن‌ریخت‌سرم‌فامیلهاهم‌حمله!

برادرهاشم‌چندصدتومن‌شاباش‌کردن‌ملت وکه‌قراره‌ماتلافی‌کنیم!!!