2777
2789
عنوان

گروه لاغری یک هفته ای تا ۷ کیلو لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 19814 بازدید | 23 پست

روز اول رژیم : 

استفاده از انواع میوه ها به جز موز و اگر بخواهیم چربی سوزی بهتر بشه استفاده از طالبی و هندوانه توصیه میشه 

روز دوم رژیم :

استفاده از انواع سبزیجات آب پز و خام که بهترین نوعش پخت همگی سبزیجات

( کلم بروکلی سبزی تره هویج و پیاز با هم هست و هر وقت گرسنه شدید یک کاسه از این سوپ را نوش جان کنید به همراه آبلیمو )

روز سوم رژیم : 

ادغام رژیم روز اول و دوم 

روز چهارم رژیم : 

استفاده از پنج عدد موز به همراه سه لیوان شیر

( هر زمان‌ گرسنه شدید نوش جان کنید )

روز پنجم رژیم : 

یک فنجان برنج بدون روغن و به همراه کمی نمک و فلفل به اضافه

۴ عدد گوجه فرنگی پخته شده

( مثل استانبولی پلو بپزید عالی میشه )

و یک کاسه سالاد شیرازی حداکثر ۲۵۰ گرم در وعده ناهار 

در طول روز هر زمان گرسنه شدید از این برنج نوش جان کنید

روز ششم رژیم : 

دقیقا مثل روز پنجم با این تفاوت که به جای سالاد ۱ عدد سیب بخورید و بعد از ساعت چهار دیگر برنج نخورید و برای شام یک کاسه کوچک سالاد شیرازی میل کنید 

روز هفتم رژیم : ( روز آخر )

دو لیوان آب هندوانه برای صبحانه و ناهار

شام یک کاسه سبزیجات آب پز ( هویج کلم بروکلی و پیاز و کدو ) به همراه روغن زیتون بدون بو و نمک و فلفل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز اول رژیم :  استفاده از انواع میوه ها به جز موز و اگر بخواهیم چربی سوزی بهتر بشه استفاده از ...

سلام این رژیم برای کسایی که سابقه تیرویید کم کار دارن هم جواب میده؟وزن کم میشه؟

بهترین شیوه برای سلامت کامل بدن و لاغری بدون هیچ عارضه ای شیر بز هست من خودم بر اساس تجربه میگم با خوردن یه لیوان شیر تا شب گرسنه نمیشید و اینکه تمام ویتامین های بدن تامین میشه یه مزرعه اطراف تهران هست مزرعه لبنیات مروگل رو سرچ. کنید آدرسش میاد همه فصلی شیر دارن