2777
2789

منم عاشق اسمم شادی😄

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم خودم خوبه هم خوشگل هم خوش معنی هم من دوسش دارم

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

همبن اسمی که دارم ریحانه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
فاطمه هستم😍😍راضی ام و تا به حال به اسم دیگه ای فکر نکردم از اسمم خوشم میاد❤

خیییلی خوب ادم اسمشو دوس داشته باشه

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
هم اسم پروفایلتونه؟

نه عزیزم اسمم شیده هست

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
حالا واقعا شاد هستی؟میگن اسم تاثیر گزاره

اره خیلی  همه میگن سرخوش بعضیام صدام میکنن خندان خانم  هر کاری کنم اشکم دو نمیاد پار سال کمامان بزرگم مرد  گفتم برا بابامم ک شده بزار گریه کنم  رفتم پیاز پوست کندم یواشکی اشکم در امد 😅

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
اره خیلی  همه میگن سرخوش بعضیام صدام میکنن خندان خانم  هر کاری کنم اشکم دو نمیاد پار سال ک ...

دمت گرم ان شاللههمیشع  دلت شاد و لبت بخنده

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
دمت گرم ان شاللههمیشع  دلت شاد و لبت بخنده

ممنون همچنین 😘