2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیز دلم ان شاءالله به حاجت دلت برسی دلتم آرو شه آمین

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
احساس می کنم به آخر خط رسیدم دلم میخواد خودکشی کنم چقدر باید جذر بکشم آخه

خود من هم همین حسو دارم بریدم به خودکشی فک کردم ولی...مطمئن بش حالت خوب میشه.چند تا نذر بردار با توجه به مشکلت اگه مادیه ختم یا جوادالائمه بردار اگه نه چله های زیادی هست برو بگرد خدا ارومت میکنه بتونی راحت تر با مشکلت کنار بیای ..قوی تر میشی .قوی باش 🌱

خود من هم همین حسو دارم بریدم به خودکشی فک کردم ولی...مطمئن بش حالت خوب میشه.چند تا نذر بردار با توج ...

نمی دونم مغزم سوت میکشه حالم اصلا خوب نیست تا کی غم و گرفتاری آخه

خود من هم همین حسو دارم بریدم به خودکشی فک کردم ولی...مطمئن بش حالت خوب میشه.چند تا نذر بردار با توج ...

این همه گرفتاری دارم یه پدری هم دارم از یزید و شمر هزار مرتبه بدتره نمی دونم چکار کنم خدایا هیچ بچه ای یا جوانی دست همچین پدری نیفته یتیم باشه ولی همچین پدری نداشته باشه

نمی دونم مغزم سوت میکشه حالم اصلا خوب نیست تا کی غم و گرفتاری آخه

حق داری من پارسال...همین موقع داشتم از شدت استرس و فشار سکته میکردم سنی هم ندارم اندازه ۱۰ سااااال پیرشدم ولی کم کم راه مشکلمو پیدا کردم برو تو نت بچرخ دنبال راهحل قرآن دعایی که با مشکلت در ارتباطه اونو روزی چندبار با تموم وجودت بخون از اون کمک بخواه دستتو میگیره بهتر میشی همه چی اروم اروم بهتر میشه ولی من هنوز منتظرم حالم زیاد خوب نیست ولی از پارسال که نزدیک بود خودمو بکشم آروم ترم خدارو بیشتر حس میکنم...خوابهای خوب میبینم ...پارسال از ترس نمیتونستم بخوابم همش کابوس بود همش درد بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز