2777
2789

در چه حد اسیب دیدن؟ برا ریه سیر اویشن خوبه تو غذاشون سیر بریزین همیشه 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من پیج یه خانم دکترو دارم فقط تاکید میکنه رو ویتامین سی و هر چی ویتامین سی داره 

چیا ویتامین سی داره

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
شوهرم ۳۰درصد ریشو ازدست داده آیا درمان میشه البته کرونا خداروشکر نداشته ولی سیگارمیکشه😭😭😭

عزیزم مادر منم ۳ سال پیش در اثر سل مقداری از ریه اش از بین رفت فقط باید مدارا کنن اصلا سیگار نباید شوهرت بکشه اسپری استفاده کنن شما کدوم شهرین ؟الان چه مشکلی دارن؟

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

قرصشو میگه بخورین  البته تاکید داره رو گوجه کبابی و لیمو ترش و میگه سیب و حعفری رو قاطی کنین رو ...

اره بد ممنون میشم منو همسرمم مشکویکیم جواب تست فردا میاد خودمم باردار

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
شوهرم ۳۰درصد ریشو ازدست داده آیا درمان میشه البته کرونا خداروشکر نداشته ولی سیگارمیکشه😭😭😭

فکر کنم باید مراعات کنن بیشتر نشه 

منم همین مدلیم 🤷‍♀️

اسپری و دارو ندارن ؟

عزیزم مادر منم ۳ سال پیش در اثر سل مقداری از ریه اش از بین رفت فقط باید مدارا کنن اصلا سیگار نباید ش ...

اسپری دکتر بهش داد تقریبا اماه ونیم پیش مشهدم میشه هنوز ازاون اسپری استفاده کنه تموم نشده داخل کابینته

قرصشو میگه بخورین  البته تاکید داره رو گوجه کبابی و لیمو ترش و میگه سیب و حعفری رو قاطی کنین رو ...

ینی گوجه رو رو اتیش سرخ کنیم؟

اسپری دکتر بهش داد تقریبا اماه ونیم پیش مشهدم میشه هنوز ازاون اسپری استفاده کنه تموم نشده داخل کابین ...

این اسپری ها حالت پیشگیری هم دارند که ریه اشون بدتر نشه .دکتر به مادر من گفت همیشه باید اسپری بزنن وقتی تموم شه ما خودمون دوباره میخریم از دکترشون بپرسین همیشگی هست یا ن