2777
2789
هیچی میری بانک میگی وام میخوام اوناهم میگن ضامن بیار وقتی بردی بت وام میدن و یه مبلغ نجومی پس میگیرن

خالم ک باز نشسته است میتونه ضامن من باشه؟ سی ملیون وام میخوام بهم میدن؟ چقد ماهانه باید قسط بدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خالم ک باز نشسته است میتونه ضامن من باشه؟ سی ملیون وام میخوام بهم میدن؟ چقد ماهانه باید قسط بدم

فک کنم بتونه 

اینا همه بستگی به بانک داره باید بری بپرسی

اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم  .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌

اره میتونه.اگه چک برگشتی نداشته باشه.وقسط عقب افتاده نداشته باشه.

عزیزم رو جواز کسب مغازه میتونی وام بگیری.رو سند خونه.

میتونی سپرده بزاری داخل بانک معدل که اورد میتونی وام بگیری.خیلی راه ها برا وام گرفتن هست

شما تا حالا گرفتین؟ میشه بگید چطوری با چه شرایطی هرکی گرفته بچه ها با اجازه اسی بگ

باید حساب داشته باشی و حسابت امتیاز بگیره تا بهت وام تعلق بگیره

مثلا من سال ۹۶ از بانک مهر ۳۰تومن گرفتم ۴درصد سود ماهی۸۰۰قسط داره و در کل باید ۳۳تومن پس بدم

ولی اگر حسابت امتیاز نداشته باشه وام فوری با سود بالا۱۸درصد یا ۲۱ یا۲۴درصد بهت میدن ک خیلی زیاده قسطاش و سودش

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
شما تا حالا گرفتین؟ میشه بگید چطوری با چه شرایطی هرکی گرفته بچه ها با اجازه اسی بگ

نه نگرفتم من

اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم  .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌
من ده تومن گذاشتم تو بانک دوماهه فقط الان سی تومن لازم دارم 

باید بانک واست معدل بگیره

ولی میدونم ۳۰تومن نمیشه 

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂