2777
2789
عنوان

سونو nt دادم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 91 پست
رشدش متوقف شده و از دست رفته بچه های بعدیت بمونن برات عزیزم خودت رو ناراحت نکن ، قسمت الهی این ...

چی بگم خیلی ناراحتم😭😭😭

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشدش تو هفته ۷ متوقف شده انگار 😔

بمیرم الهی😭😭😭

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

آخی چقدر بد تو این فاصله سونو نداشتی؟

نه نداشتم🙁

اره اره اره حتتتتممماااا برو  برای من تو ۷ هفته پیش اومد  رفتم چفت ساک هست ولی جنین نیست ...

خب عزیزم من الان ۱۱هفته ام😭

فک کنم از دست دادمش😥😥😭

الهی بمیرم 😭😭😭

😭😭😭😭😭

اینم شانس من بود...

گلم سونو رو جای بهتر تکرار کن 

اگه قطعی شده که بچه ای نیست

پونه پنیرک گزنه رو از عطاری بخر هر چی تو رحمه رو تخلیه میکنه و برای عفونت عالیه 

منم دو بار سقط داشتم اصلا دارو نخوردم با همین گیاهیا سقط کردم‌

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
میدونم عزیزم شاید باور نکنی ، اشکم سرازیر شد ، خیلی سخته خدا به دل مهربونت صبر بده 

همه واسه من ناراحتن من واسه بچم😭😭😭

قبل سونو تو سیسمونی فروشی بودم😭😭😭😭

گلم سونو رو جای بهتر تکرار کن  اگه قطعی شده که بچه ای نیست پونه پنیرک گزنه رو از عطاری بخر هر ...

یعنی اینارو بخورم سقط میشه؟

😭😭😭😭😭 اینم شانس من بود...

نگو اینطوری فدات شم حتما اینم حکمتی توش هست که ما نمیدونیم 😔😔🖤🖤🖤

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
خیلی دردناکه 😭😭

خیلی خیلی😭😭😭

نگو اینطوری فدات شم حتما اینم حکمتی توش هست که ما نمیدونیم 😔😔🖤🖤🖤

این همه قران خوندم نذر کردم😭

حقم این نبود😥😭😥😭

همه واسه من ناراحتن من واسه بچم😭😭😭 قبل سونو تو سیسمونی فروشی بودم😭😭😭😭

ای جااانم ، بمیرم برای دل مهربونت 😭

قسمت این بوده گلم

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش