2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برا چی اینو میگی من دوسال نشستم خوندم برا کنکور ولی در نیومدم چون پاسخ نامم با سوالات مثل هم نبودن ا ...

هرچی ک هست ربطی به این نداره خدا خودش به یه سریا یه چیزیو از قصد داده به یه سریا نداده 

مهمترین چیزی ک داریم اراده اس از کجا میدونی اونی ک پیشرفت کرده ۱۰۰۰بار زمین نخورده؟هرکی به هرجایی ک رسیده بخاطرش تلاش کرده یا از هوشش استفاده کرده 

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
همه چیز تحت کنترل ما نیست  گاهی چیزهایی پیش میاد که کاری از دست ما ساخته نیست گاهی هم اتفتق ها ...

همه اتفاقای زندگی بستگی ب خود ما داره

اون کسی ک ب قول معروف خوش شانسه هوش و ذکاوت و سیاست خاصی داره 

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
هرچی ک هست ربطی به این نداره خدا خودش به یه سریا یه چیزیو از قصد داده به یه سریا نداده  مهمتری ...

من کاری ب جاهای دیگه ندارم همین تو شهر خودمون هر کی باباش پولداره یا یه پست داره بچشو هم میبره سرکار ولی بقیه نه 

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
من کاری ب جاهای دیگه ندارم همین تو شهر خودمون هر کی باباش پولداره یا یه پست داره بچشو هم میبره سرکار ...

این دیگه ضعف قانونی مملکت ماس و نداشتن شرافت کاری یه سری ادم ک از موقعیتشون سواستفاده میکنن ربطی به خدا نداره😐

این دیگه ضعف قانونی مملکت ماس و نداشتن شرافت کاری یه سری ادم ک از موقعیتشون سواستفاده میکنن ربطی به ...

برا چی خدا نمی زنه تو کمرشون ک بیستر بهشون میده

خ به مراقب ها میگفتین منم چپ دست بودم برام صندلی راست دست گذاشته بودن گفتم عوض کردن

اصلا حواسم نبود اومدم بیرون فهمیدم ب دوستام گفتم چرا امسال شیمی ۱۸ سوال بود گفتن نه من دو فصل آخر شیمی پیش خیلی خوندم همه تستاش می زدم ک اصلا تو کنور سوالاتش برا من نیومد

برا چی خدا نمی زنه تو کمدشون ک بیستر بهشون میده

اگه قرار بود خدا خودش تمام کارارو مستقیم بکنه ک به کسی عقل و اختیار نمیداد من ناراحتی شمارو درک میکنم حرف من اینه واسه مشکلاتتون راه چاره پیدا کنید نشینید از خدا گلایه کنید