2777
2789
ممنون عزیزم تهوع ندارم ولی یه موقع هایی یه چیزی دلمو میزنه از شیرینی بدم اومده همش دنبال شوری هستم ک ...

نوش جانت عزيزم از هفته شيش شروع ميشه تهوع هات فعلا فقط بخووور

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره فکر خوبیه  وااای من اصلا فکر مامان بابام نبودم  آخ آخ دیگه از بابام کلا آب میشم وووو ...

چقدر خوب که میتونی مخفی کنی

من روزی نیست که ازم‌نپرسن

مادرشوهرم میپرسه

پدرشوهرمم از مادرشوهرم میپرسه😑یعنی باردار بشم بخوام نفهمن باید بهشون دروغ بگم بعدا بگم‌خودمم نمیدونستم😑

وای دیگه از منو همه میدونن😂😂😂 هرچی هم آب نخورده باشم باز ادرار غلیظ نیست و کیتام رنگ قشنگی ندارن ...

نصف شب یا نماز صبح اب نخوری واقعا غلیظ میشه دیگه. نمیخوری وسط شب اب؟

بعدشم برا بعضیا هیچ وقت پررنگ نمیشه سعی کن هر روز یک ساعت خاص کیت بذاری و کیت های یک ساعت رو به هم بچسبون واضح تفاوت دیده میشه. ساعت خیلی مهمه. مثلا هر روز ساعت 11 ها رو بهم بچسبون

خدایا سپاسسپاس سپاس . خدایا شکرت که یک روز دیگه طلوع افتاب زیبایت را دیدیم... لطفا برای باردار شدن دوستم دعا کنید...   خدایا بچه ها مو به خودت سپردم   خدایا سپاس سپاس سپاس

سلام‌لوبیا‌جون‌.‌من‌انشاالله‌از‌آذرماه‌میخوام‌اقدام‌کنم‌‌.‌چند‌ماه‌پیش‌‌بارداری‌پوچ‌‌داشتم‌که‌با‌قرص‌‌سقط‌شد.‌دوره‌های‌سیکلم‌‌بین‌۲۵تا‌۲۸روزه‌.‌سیکل‌مهرماه‌کیت‌‌مدیکور‌زدم.الان‌میشه‌منو‌راهنمایی‌کنید‌که‌‌تخمک‌گذاری‌چه‌روزی‌بوده‌‌؟میخوام‌‌این‌ماهم‌کیت‌بزنم‌‌که‌برای‌آذرآمادگی‌داشته‌باشم‌.‌

بچه ها من متاسفانه این ماه هم نمیتونم سونو برم. ولی جند ماه تخمک گداری رو چک میکنم همیشه طرف چپ درد میکنه. ی بارم قبلاها سونو رفتم فولیکول سمت چپ داشتم. یعنی من کلا سمت راست فولیکول نمیسازم؟ 

دخترم هم سمت چپ بود....

چکار کنیم سمت راست فولیکول داشته باشیم؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
بچه ها من متاسفانه این ماه هم نمیتونم سونو برم. ولی جند ماه تخمک گداری رو چک میکنم همیشه طرف چپ درد ...

فک نکنم فرقی داشته باشه

دکترا هم‌میگن ربطی نداره استرس نده به خودت

اینحام اردیبهشت میگه با تعداد اقدام بالا چپ و راست فرقی نداره

ولی من خودم این ماه بادکش مینداختم تخمدانام سعی میکردم بیشتر سمت راست بندازم تا گردش خونش بیشتر باشه

حیف امروز تعطیل بود نتونستم برم سونو

ولی سمت راستم خییییلی درد میکنه

بچه ها من متاسفانه این ماه هم نمیتونم سونو برم. ولی جند ماه تخمک گداری رو چک میکنم همیشه طرف چپ درد ...

اصلا ربطی نداره عزیزم .من برعکس همیشه تخمدان راستم فولی بالغ دارم.برا دخترم هم از اول بارداری تا آخرش جنین سمت راستم بود اصلا سمت راستم نمیتونستم بخوابم احساس میکردم رو بچه میخوابم😂

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
آره فکر خوبیه  وااای من اصلا فکر مامان بابام نبودم  آخ آخ دیگه از بابام کلا آب میشم وووو ...

خوبه پس فعلا وقت داری.

من آخه بیشتر خونه مامانمم . بیحالم بابام میپرسه سرما خوردی 

چرا حال نداری لباس بپوش😓😖😅😅

دیگه نمیشه نگم.

خانواده شوهرمم که همون هفته اول کلی  رفتیم خونشون سفارش کردم به شوهرم فعلا نگو

یدفعه دیدم همه میگن آخییی مبارکه و اینا  نگو زحمتشو همسر کشیده بود قبلش.😅😅😅