2777
2789
خانوما یعنی ازوقتی کیت هاله انداخت هرشب بریم اقدام تا وقتی کمرنگ شد؟این شانس ومیبره بالا؟یایک روزدرم ...

بعد از مثبت شدن کیت هر شب. قبل از مثبت شدن کیت ، یعنی بعد از اتمام پریود یک شب در میون.‌

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  ممنون از لطفت  حالا که هنوز پری خانم نیومده منم هیچ علامتی ندارم ومنتظر اگه ...

مطمینم نمیاد ...... 

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
😍😍😍 خدا کنه شرمنده تون نشم  من دارم میگم هیچ علامتی ندارم اگه پری شدم تو ذوق خودم و شماها ...

نمیشی مطمئنم ... ایشالا ک بارداری

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
البته بدن بابدن فرق میکنه همچنین بارداریاباهم. من سردخترم آی میخوردم آی میخوردم،فقط صبح به صبح یکم ...

ای جان ترشک میخوری بچت پسره😂  منم همینطور سر دخترم اصلا حالت تهوع نداشتم ۱۶کیلو هم اصافه کردم

من همش فک میکنم اگ این ماه باردار شده باشم فقط بخاطر سایز فولیمه .... اون ماه های پیش اصلا مث این ماه ترشح نداشتم حالا نمیدونم علت این همه ترشح چی بود ولی یکی مثل  @جنگلم  جنگلم#  ک این همه استرس داری کیتت ک دوخط شد برو ببین سایز فولیت چند شاید احتمالاا باردار نشدنت برا سایز فولیت باشه 

لوبیا جان من چی کار کنم خیلی استرس گرفتم 😥چرا بدنم و‌کیتا بازی در میارن اصلا خودمم گیج شدم این کیت این ماه هستش نمی‌دونم آزاد شده تخمکم یا نه.نظر شما چیه؟

این پایینی هم ماله ماهه پیشه 👇

این ماه تکلیفم چیه؟نکنه ماهه آینده هم اینجوری بشه☹️

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
ببخشید چرا میزنین؟همه باید بزنن؟

هر ده سال یکبار باید بزنی و دلیلشو هم نمیدونم ،بیشتریامون تو اول دبیرستان تو مدرسه زدیم اگه یادتون باشه،

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
لوبیا جان من چی کار کنم خیلی استرس گرفتم 😥چرا بدنم و‌کیتا بازی در میارن اصلا خودمم گیج شدم این کیت ...

چرا همه از کیت مدیکور استفاده میکنن؟؟؟بخدا من این ماه کیت مدیکور و کیت مکس را با هم میذاشتم مدیکور اصلا هاله هم نمینداخت ولی مکس قشنگ تغییر میکرد تازه سونو هم رفتم‌و فولی خوب داشتم 

چرا همه از کیت مدیکور استفاده میکنن؟؟؟بخدا من این ماه کیت مدیکور و کیت مکس را با هم میذاشتم مدیکور ا ...

منم‌ماهه دیگه باید دوتاشو‌همزمان استفاده کنم☹️

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
منم‌ماهه دیگه باید دوتاشو‌همزمان استفاده کنم☹️

اگه هنوز نمیخوای اقدام‌کنی اینبار هردوتاشو با هم امتحان کن..من خودم‌تجربه داشتم واقعا کیت مدیکور برا من درست کار نمیکنه