2777
2789
عزیزم اشکالات شرعی به من گقت همه اینها مستحبه ولی اگه نتونید انجام بدی هم مشکلی نیست ودین ما دیت وپا ...

امیرعلی جون چند تا اقدام رفتی?

برات دعا میکنم این ماه به خواسته قلبیت برسی عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن گلم دفه ی اولش بود البته اینم بگم روزی ی لیوان سرخالی دمنوش کاسنی هم میخورد سه روز خورد کاستی رو ا ...

یعنی کلا سر جمع 3روز کاسنی خورد بعدش رفت آز داد؟؟؟ 

دارو،مکمل یا دارو گیاهی خاصی مصرف می‌کرد؟؟چ مدت؟؟ 

قبل آزمایش دادن روزهای قبلش آیا با چیزی تقویت‌ کرده بودی؟؟

چجوری دمنوش درس کردی؟؟ 

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 

بچه ها اگه بر فرض مثال ماه آینده ماه اقدامم باشه، این ماه میتونم بعد پاکی برم دندون پزشکی؟؟ 

امیرعلی99#

لوبیا99#

بقیه دوستان

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
کاسنی رو؟؟؟  مگه نمیگن کاسنی رو باید جوشونده کرد؟؟؟  حالا جوشونده یا دمنوش؟؟ کدومش یع ...

عزیزم یک ساعت بزاری دم بکشه با اینکه ۲۰دقه بجوشه میزان خاصیتشون یه اندازه میشه دیگه.حالا هر کدومو انجام دادی انچنان فرقی با هم ندارن.یه تیکه نبات هم بنداز که تلخیشو بگیره

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
بچه ها من ۸ روز از تخمک گذاریم میگذره هیچ علامتی ندارم  این ماهم امیدی ندارم 😣 عفونت مانع با ...

بله عزیزم .باید اول عفونت رو برطرف کنی.با عفونت خیلی احتمالش کم میشه که باردار شی

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
امیرعلی جون چند تا اقدام رفتی? برات دعا میکنم این ماه به خواسته قلبیت برسی عزیزم

عزیزم تا حالا دوتا  منتظرم شوهرم بیاد سومی را برم 

احتمالا تخمکم از12تا3 نیمه شب ازا  بشه الان کیت زدم  

هر دو خط همرنگه

بچه ها کسی میدونه علت (Aggregation) تجمع اسپرم داخل نمونه آزمایش چی میتونه باشه؟؟ 

لوبیا99#

امیرعلی99#

#اردیبهشت96

وبقیه دوستان

سلام عزیزم خوبی چخبرا از نی نی جونمون هفته چندی گلم؟

سلام عزيزم رفتم ان تي ديروز ١٢هفته ام خداروشكر سالم بود خودت خوبي؟؟؟ني ني در چ حاله؟؟؟

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
سلام عزیزم. تو خوبی؟ منم بد نیستم.خداروشکر در کل میتونم بخورم غذا ولی خوب در حجم کم.ولی بعضی روزا ...

عزيزم بهت اميد ميدم ١٢هفته ب بعد خيلي خوب ميشي تحمل كن رفتم ان تي خداروشكرسالم بود ولي جنسيت گفت الان نميشه گفت

****خدايا نگاه پر از لطف و رحمتت رو از زندگي من برندار****خدايا هميشه معجزت بهم نشون دادي الانم بهم بگوو ك هستي****يا امام حسين هر چي دارم از نظر لطف شماست*****
بچه ها کسی میدونه علت (Aggregation) تجمع اسپرم داخل نمونه آزمایش چی میتونه باشه؟؟  لوبیا99# ...

سوالت تخصصی بود 

اسپرم ها به یک دلیلی از طرف سر یا دم به هم میچسبن و نمیتونن ازادانه حرکت کنن

علت. میگن یک عکس العمل آنتی بادی در اسپرم

یا اینکه موقع بردن اسپرم به ازمایشگاه در معرض دمای نامناسب قرار گرفته

The most common cause of sperm agglutination is the presence of sperm antibodies. The antibodies stick together; an immune system response. Up to 7% of male infertility is attributed to sperm agglutination or sperm antibodies. 

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
عزيزم بهت اميد ميدم ١٢هفته ب بعد خيلي خوب ميشي تحمل كن رفتم ان تي خداروشكرسالم بود ولي جنسيت گفت الا ...

مبارکه گلم

دیگه تیکر بزار

میتونی دو هفته دیگه بری جنسیت بگن بهت

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹