2777
2789

لوبیا99# من سیکلم ۳۶ روزه شد از کی شروع ب کیت زدن کنم؟ اون ماه با سیکل ۳۲روزه ..‌ ۱۹سیکل دوخط شد

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لوبيا جون فكر كنم داري اشتباه حساب ميكنيا ضربدر ٥ نميشه ، اوم حجم مايع اس، چيزي كه مورد بررسي و ملاك ...

گلم من اونجوری که کاغذ ازمایشگاه نوشته حساب میکن. اگه بنویسن

Total sperm count یعنی خودشون کل تعداد اسپرم رو یکجا نوشتن. و ضرب کردن نمیخواد. ولی وقتی حجم مایع تسپرم به میلی مینویسن و تعداد اسپرم در هر میلی mil/mil )میلیون/میلی) یعنی باید ضرب کرد. تو کاغذ ازمایش زیر نگاه کنید دو میلی اسپرم هست. در هر میلی ۹۰ میلییون اسپرم و total sperm count (تعداد کل اسپرم) رو نوشته ۱۸۰ میلیون

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
گلم من اونجوری که کاغذ ازمایشگاه نوشته حساب میکن. اگه بنویسن Total sperm count یعنی خودشون کل تعداد ...

لوبیا بیا 

من وباره غافلگیر شدم 

دیروز هرچی خولستم صبح کیت بزنم با خون مخلوط بود نشد دیگه بعدظهر هم چون کاذب نشون میده نزدم 

الان کیت زدم مثبته البته فکر کنم تازه داره مثبت میشه هنوز روی اوج نیست 

شوهرمم دیروز بعدظهر تخلیه کردم برای سه شنبه 

حالا چیکار کنم بعدظهر اقدام اولو برم؟؟

وفردا صبح اقدام دوم ؟؟

شوهرم امشب نیست 

ولی فردا صبح زود میتونه بیاد

امروز14سیکلم همیشه کیت17مثبت میشد  اینماه اوابوست خوردم.

منم اوا خوردم این ماه، یعنی ممکنه منم زودتر بشم. آخه سیکل منم شبیه تو بود. منم ۱۷، ۱۸ مثبت میشم. 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
یسوال الان پایینه پررنگ تر از بالاییه پس چطور میکی اوج نیست؟🤔🤔 من برا یادگیری خودم میپرسماا راسی ...

فکر میکنم کیت مدیکور زودتر نشون میده. شاید اگه مکس بود الان کم رنگ تر بود.

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
یسوال الان پایینه پررنگ تر از بالاییه پس چطور میکی اوج نیست؟🤔🤔 من برا یادگیری خودم میپرسماا راسی ...

سلام من بارها کیت زدم از این پررنگترم میشه احتمالا 7شب به اوج میرسه 

حالا عکس کیتام را مرتب میفرستم ببین تا خودت متوجه بشی