2777
2789
RBC 2_3*****0_1 SPermatogenic 4_5****0_1 Prostat cells3_4****0_1 Round cell 1.69***0_1 WBc de ...

@امیرعلی99  

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

اگه درست تونسته باشم بخونم ۵ میل اسپرم داشته و تو هر میلش ۸۶  میلیون اسپرم

تعداد در کل ۴۳۰ میلیون اسپرم

مورفولوژی ۹۳

کلاس آ‌ ۴۷

کلاس ب ۳۰

کلاس آ اسپرم های پیش رونده به جلو در خط مستیق هست. 

اسپرم شوهرت یکی از بهترین تستهات که تا به حال دیدم. 

خیلی عالیه

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه درست تونسته باشم بخونم ۵ میل اسپرم داشته و تو هر میلش ۸۶  میلیون اسپرم تعداد در کل ۴۳۰ میل ...

😐😐😐😐😐واقعا؟

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
یکم عفونت داره بهتر هست به دکتر ارولوژی جواب تستشون رو نشون بدین لینک زیر و بخون https://www. ...

RBC 2_3*****0_1

SPermatogenic 4_5****0_1

Prostat cells3_4****0_1

Round cell 1.69***0_1

WBc density 1.27***0_1

هر پنجتاش مربوط ب عفونت؟ امکان داره برای ظرف الوده باشه یا مثلا بهداشت هنگام گرفتن نمونه رو رعایت نکرده باشیم؟

لوبیا حون چرا ضربدر ۵کردی؟

خب میگه ۵میل اسپرم بوده تو هر میل ۸۶ بوده ۸۶ ضربدر ۵ میشه تعداد اسپرمی ک تو کل اون ۵میل بوده

یکم عفونت داره بهتر هست به دکتر ارولوژی جواب تستشون رو نشون بدین لینک زیر و بخون https://www. ...

RBC 2_3*****0_1

SPermatogenic 4_5****0_1

Prostat cells3_4****0_1

Round cell 1.69***0_1

WBc density 1.27***0_1

Wbc و RBcرو خوندم اون سه مورد دیگ چیه مخصوصا spermatogenic ک حد نرمالش بین صفر و یک برا شوهر من ۴تا۵

خب میگه ۵میل اسپرم بوده تو هر میل ۸۶ بوده ۸۶ ضربدر ۵ میشه تعداد اسپرمی ک تو کل اون ۵میل بوده

اهان

من هیچوقت برای شوهرمو اونحوری حساب نکردم پس منم ۷۶رو باید ضربدر ولوم بکنم

ممنون عزیزم من پلیکیستیک بودم قبلنم گفتم بهت اگه یادت باشه یه دوره متفورمین خوردم الانم ۳ماهه قطعش ...

ایرانی خوردی یا خارجی؟؟ 

روزی چندتا؟؟ 

چ مدت دارو خوردی؟؟

پلیکیستیک!؟ یعنی چجوری بودی؟؟ 

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 

@لوییا99 لوبیا۹۹# اینو ببین دقیقا چیزایی ک برای من نرمال نیس برای اینم زده فقط رنجای این بالاتر از منه .... ینی شوهر منم این مشکلو داره؟