2777
2789

قابل توجه خانومایی ک قصد پسر دار شدن دارن 

شاعر میفرماید که 

چرا بزایم پسری 

جامو بندازن پشت دری 

روم بکشن پالون خری 

عروس بگه حیله گری،جادوگری!

چرا نزایم دختری 

جامو بندازن تو پنج دری 

روم بکشن لحاف زری!

کی اومده؟ مادرزن،لقمه بزن مادر زن !

فان#  

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
بنظرت از کجا متوجه بشم ک کیست شده یا نع؟  از کجا متوجه بشم ک کیت چند روز مثبت مونده؟  وا ...

نبازی نیست بفهمی اگرم کیست بده با پریود معمولا دفع میشه 

در مورد کیت که نمیدونم 

تخم هویج را فقط میگن یک ماه مصرف بشه نه بیشتر 

اثرش بیشتر مال ماه مصرفه اگرم بازم اثر داشته باشه اونقدرا نیست نگران نباش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه دخترم بگین

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
نبازی نیست بفهمی اگرم کیست بده با پریود معمولا دفع میشه  در مورد کیت که نمیدونم  تخم هوی ...

یعنی ممکنه تو یه ماهی تخمک ازاد نشه؟

بعد وقتی کیت دوخط میشه و دوباره یک خط میشه یقینا نمیشه گفت ازاد شده؟

طبق چیزایی که من خوندم فقط مرد باید بخوره. خانم نخوره. برای جنسیت پسر البته. من خریدم که همسرم بخور ...

عفونت گرفتم دکتر بهم داد ویتامین c گفتش برام خوبه نمیزاره یه وقت دهانه رحم زخم بشه

حالا موندم بخورم یا نه

بله اینجا همه مون همدیگرو درک میکنیم😍🥰ایشالا که نتیجه میگیرین عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

مرسی عزیزم ان شاالله. تاپیک بانو و لوبیا جون رو میخوندم خانوما میگفتن استرس داریم درکشون نمیکردم حالا که خودم دارم شروع میکنم این پروسه رو درکشون میکنم و تازه منظورشون رو از استرس درک میکنم . ماشالا شوهرم عین خیالشم نیست خیلی پایه است و همکاریش عالیه تازه منم دلداری میده میگه به هر چی فکر کنی اتفاق میفته ذهنتو مشغول نکن الکی بی چیزی که دلت میخواد فکر کن خدا بخواد به دستش میاری . قانون جذب و اینا .ولی خودمم باهاش موافقم ها چون برام پیش اومده ها که چیزی رو که میخوام جذبش کرده باشم و عملی شده باشه وای این فرق داره خیلی 

ببخشید انقدر سوال میپرسم دکتر روز تخمکگزاریتون رو میدونست با توجه ب اون نظرشو گفت؟

خواهش میکنم عزیزم، اشکالی نداره. من خودم به دکتر گفتم که کیتم بین روزای ۱۶ تا ۱۸ مثبت میشه. 

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚