2777
2789
شما احتمال زیاد روز ۱۶ تخمک ازاد کردی. اگه روز ۱۶ ازاد شده باشه شانست حدودا ۷۵٪ اگه روز ۱۷ ازاد شده ...

ببخشید اشتباه کردم ماه دوم روز۱۴ رفتم سونو فولی ۲۲ داشتم .‌ولی ماه سوم روز ۱۴ ترشح زیادی داشتم شبش اقدام کردم.بعد از اقدام هم فقط نماز و قران میخونم برام دعا کنید نتیجه بگیرم

خدایا تنها امیدم تویی🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ضخامتت هم خوبه  از امروز ماکارونی لوبیا سبز وفرنی بخور ضخامتت بره بالا برای لانه گزینی

امیر علی جان به شوهرم گفته بودم بره گرده نخل بگیره اینو گرفته درست خریده؟

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
ضخامتت هم خوبه  از امروز ماکارونی لوبیا سبز وفرنی بخور ضخامتت بره بالا برای لانه گزینی

ااا خب باشه ممنونم عزیزم❣❣❣دعا کنید این ماه بگیرهاز ماه بعد همسرم همکاری نمیکنه دیگ😑

گلم میتونم بپرسم خودتون بچه دارین چه جنسیتی؟؟؟کنجکاوم عزیزم

یه دختر دارم، دو سه ماه بعد ۱۸ ماهه میشه و من میخوام اذر یا دی برای بچه بعدی اقدام کنم ایشاللا.

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
یه دختر دارم، دو سه ماه بعد ۱۸ ماهه میشه و من میخوام اذر یا دی برای بچه بعدی اقدام کنم ایشاللا.

ایشالله منم می‌خوام اقدام کنم برای پسر ایشالله.باهات در ارتباطم گلم.فدات عشقم

چقدر سخته⇦ زن باشی و بخوای به یه⇨ مرد ⇦مردونگی یاد بدی …
لوبیاجان من چندتا داروخانه رو گشتم کیت مدیکور نداشت به ناچار مکس 14 گرفتم.مکس 14 کیته خوبیه؟

برا بعضی ها خوبه برا بعضی ها نه. بهتره مدیکور هم داشته باشی. انلاین از داروخانه فاردابی سفارش بده

سلام لوبیاجون خوبی؟ این عکس کیت امروزه(چهارده سیکل) چیکار کنم؟ بنظرت از فرداشب اقداممو شروع کنم؟! ...

سیکلات چند روزه هست؟ ماههای قبل کیت نزدی؟

این کیت هنوز منفی هست. ادرارت غلیظ بود وقتی کیت زدی یا رقیق؟

[QUOTE=157209049]خخ[/QUOTE]

سلام خوبی میشه کیتمو ببینی نظر بدی 

عکس اول بعد از خشک شدنه عکس دوم تازه هست خیسه هنوز 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
سیکلات چند روزه هست؟ ماههای قبل کیت نزدی؟ این کیت هنوز منفی هست. ادرارت غلیظ بود وقتی کیت زدی یا رق ...

از دوران نوجوانی سیکلام ۳۲تا۳۸روزه بود....الان یکسال بود که منظم شده بود بین۲۸تا۳۰.

اما دوسه ماهیه دوباره بیشتر شده...دوماه قبل ۳۵روزه شده بود.ماه قبل۳۲روزه. الآنم که روز چهارده پریودمم.

سه بار قرص و آمپول استفاده کردم اما دیگه این ماه سراغش نگرفتم گفتم با کیت و سونو و راهنمایی شما پیش برم.

این ماه دوباره می‌خوام اقدام کنم،جنسیت پسر هم برام مهمه.

قبلاً دوسه باری کیت استفاده کردم اما خیلی دقت نکردم و اصلا نتونستم باهاش پیش برم.

کیت امروزمو ساعت۱۲ظهر زدم. قبلش دوبار سرویس رفته بودم.یکبار ساعت۴:۳۰صبح موقع نماز و یکبار ساعت ۶:۳۰ صبح...یعنی کیت رو با ادرار سوم گذاشتم.ادرارم کمرنگ بود و احساس میکنم رقیق.

من خودم احساس میکنم تخمک گذاریم بین۱۸تا۲۲سیکله.

اگر اینطور باشه میتونم از فردا شب که میشه۱۵سیکل شب اقدام کنم یا نه؟!

من میخواستم اینطور اقدام کنم نمی‌دونم درسته یانه؟

با خودم گفتم ۱۵شب،۱۷شب دوتا اقدام برم تا ببینم کیتام تا اون موقع چی میشه؟!

فکرم اشتباهه یا درست؟

نظر شما چیه؟