2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 34 پست
پسره هیچی از خودش نداره و زنش و دوس داره حق طلاقم با پسرس منتها دختره میخواد جدا شه ینی مهریه کامل ب ...

اگه دختره جدی باشه میتونه وکیل بگیره و کل مهریه رو هم میگیره.

نهایتا دادگاه قسط بندی میکنه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسش دادگاه قسط بندی میکنه مهریه گرفتنش سخته دوستم سکه یه تومان بود کرده بودن ۳ ماه یه سکه شوهرش وضع مالی بدی هم نداشت دوستم کلی هزینه کرد ثابت کرد که ماشین ترانزیت داره و درامدش خوبه با اجازه تون ۶ ساله ازدواج کرده سه تا سکه اول بهش داده چون زن گرفته بود میخواست خودش این و طلاق بده تو محضر دوستم گفته بود سه تا رو بده تا من امضا کنم تا پارسالم هر ۶ ماه میرفت دادگاه و مامور و زندان انداخت یبار شوهرش رو تونست حدود ۷ تا سکه بگیره از پارسال که کیفری رو برداشتن و سکه شد ۶ تومان کردن واسش سالی یه دونه رفت اعتراض زد کردن ۸ ماه یه سکه اونم پسره نداد یه سال دوستم گفت رفتم کیفری هم دیگه نداره باید التماس کنم بیاد بده دیگه بیخیال شدم دخترشم ۱۴ سالشه پیش تین گذاشته واسه نفقه هم سو ساله شکایت کرده اونم به جایی نرسید نداد پسره الان که سکه ۱۱ تومانه همون یه سال و نیم یه سکه میکنن مگه اینکه طرف اموال داشته باشه اونم یه خونه جزو اموال بلا معارض نمیشه ماشین یا خونه دوم و زمین و ویلا و چیزایی هم که سند داره وکالت و مغازه سرقفلی و اینام شامل نمیشه

اصلا همچین کاری نمیکنه دختره

عزیزم مگه مهریه رو راحت میدن دوستان سرشون تو کار نیست خواهرم ۱۱۴ تا سکه مهریه اش بود یه دونه نتونست بگیره یه سال نشده جدا شده از شوهرش بچه هم داشت قانون تمام حق و به مرد میده وکیل گرفت کلی هزینه کرد طلاق نمیداد خواهرم گفت مهریه رو بزارم اجرا گفت بزار فقط باید یه درصدی رو تمبر باطل کنی حساب کردیم پارسال با سکه ۶ تومان شد ده میلیون بعدم گفت این و اول دادگاه ازت میگیره بعد میره تو مرحله اجرا اونجا شوهرت میگه ندارم دادگاه قسط بندی میکنه سالی ی۶ دونه بعد اعتراض بزن بکنن ۶ ماه یا ۸ ماه کیفری هم نداره دیگه خواهرم گفت نمیخوام جهازشم داد به شوهرش کلی هم باج داد که فقط بیا طلاقم بده اصلا مهریه بیخوده هیچکس نمیتونه بگیره

من خودم یبار جدا شدم ۴۰۰ تا سکه مهرم بود وکیل گرفتم واسه طلاق اون راضی نبود اون موقع هنوز کیفری داشت دادگاه تازه شوهرم معتاد به شیشه هم بود یه زن صیغه هم داشت رفتم دادگاه گفت خب معتاد باشه مشکل نداره زن صیغه هم مشکل نداره اگه عقد دائم کرد دادگاه حق طلاق و به تو میده بعد میتونی شکایت کنی وکیل گرفتم از اخرش ۷ سال پیش ۲۴ میلیون پولم بهش دادم تا بیاد طلاقم بده فقط فکر کردین الان برین دادگاه میگن بفرمایید این مهریه اینم طلاق من هنوز ندیدم کسی اطرافم مهریه بگیره جز دوستم که الان اونم بیخیال شده میگه اینقد که پول خرج کردم واسه دادگاه مهریه نگرفتم ارزش نداشت