2777
2789
عنوان

برای تشکیل قلب نی نیم دعا کنید🙏🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 2334 بازدید | 94 پست
سلام عزیزم ایشالا این بارداریت به سلامت تا اخرش پیش میره فقط بسپارش بخدا من برای این بارداریم دکتر ...

سلام عزیزم ممنون اره من وقتی فهمیدم باردارم زود انوکساپارین و آسپیرین رو شروع کردم سه شنبه میخام سونو بدم برام دعا کن عزیزم خیلی استرس دارم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتید سونوگرافی بیاید خبرشو بدید خوشحال بشیم

باشه گلم حتما

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
سلام عزیزم ممنون اره من وقتی فهمیدم باردارم زود انوکساپارین و آسپیرین رو شروع کردم سه شنبه میخام سون ...

ایشالا که صدای قلبشو میشنوی عزیزم اصلا نگران نباش همه چیز رو بسپر به خدا.

من وقتی برای سونوی قلب رفتم انقد استرس داشتم و تپش قلب گرفتم که اصلا نمیشد صدای قلب بچه رو شنید دکتر سونوگرافی کلی باهام حرف زد تا یکم استرسم کم شد و تونست صدای قلب بچه مو بشنوه.تو مثل من نکنی الکی استرس بگیری

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
ایشالا که صدای قلبشو میشنوی عزیزم اصلا نگران نباش همه چیز رو بسپر به خدا. من وقتی برای سونوی قلب رف ...

انشالله عزیزم توکل به خدا ممنونم عزیزم