2821
2789
عنوان

اسکل کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 25 پست

شستشوی مغزی شده یا شایدم علاقه و راهشو پیدا کرده

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
شستشوی مغزی شده یا شایدم علاقه و راهشو پیدا کرده

میگم اصلا از این رو به اون رو شده توی چند ماهی که ندیدمش

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بابا این پسر اصلا ادمی نبود بره اینجور جا همیشه خودش پایه ی همه ی کارا بود اصلا چه جور اینهمه تلاش ک ...

همسرمنم‌ریاضی فیزیک میخوند .پدربزرگشم‌ از افراد مطرح در حوزه‌پزشکی و خانواده پدریشم کلا پزشکن ولی خودش‌انتخاب کرده بره حوزه و الان موفقه .

تازه کارا و رشته ی پسرخالت به تو ارتباطی نداره .خودش‌با رشتش‌حال میکنه .

ابدولله ماننسی حسینا.
همسرمنم‌ریاضی فیزیک میخوند .پدربزرگشم‌ از افراد مطرح در حوزه‌پزشکی و خانواده پدریشم کلا پزشکن ولی خو ...

کسی که اهل تلاش ودرس باشه میتونه تو هر رشته ای که مورد علاقه واستعدادشه موفق باشه 

همسرمنم‌ریاضی فیزیک میخوند .پدربزرگشم‌ از افراد مطرح در حوزه‌پزشکی و خانواده پدریشم کلا پزشکن ولی خو ...

اقا خودش بره با رشتش حال منه من کاریش ندارم ولی وقتی دم به دیقه به منو به همه گیر میده یه باغ میخوایم بریم زهر مارمون میکنه نمیبریمشم خودش میاد چیکار کنم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿
اقا خودش بره با رشتش حال منه من کاریش ندارم ولی وقتی دم به دیقه به منو به همه گیر میده یه باغ میخوای ...

اون ازلحاظ امر به معروف و اینا گیر میده اگرم مهم نبود خانواده اش براش اصلا گیر نمیداد .

ابدولله ماننسی حسینا.
بابا این پسر اصلا ادمی نبود بره اینجور جا همیشه خودش پایه ی همه ی کارا بود اصلا چه جور اینهمه تلاش ک ...

نمیدونم چطور به خودتون اجازه میدید توهین کنید بهش، چون خیلی به شما ارتباطی نداره  اون راه وعلاقه خودشو مشخص کرده. پزشکی هم خوبه اما شاید علاقه به حوزه براش قوی تر بوده واستعداد هم داره که رفته. وان شاالله تو رشته انتخابی خیلی هم موفق میشه. اگه کسی تو نوجوونی اشتباهی کرده وپایه همه چی بوده دلیل نمیشه همیشه ادامه بده اون راهو ونتونه تغییر کنه. انسان زنده است تا به رشدوکمال  برسه، ایشون هم جاي رشدش رو پیدا کرده خیلی هم خوب. 

اقا خودش بره با رشتش حال منه من کاریش ندارم ولی وقتی دم به دیقه به منو به همه گیر میده یه باغ میخوای ...

خب شما هم حداقل برای احترام به پسر خالتون هم که شده  رعایت کنید وقتی حضور داره، تا معذب نباشه، انسانیت ایجاب میکنه حداقل

واقعا متاسفم برای پسر خالت

حالم بد شد بخدا

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓