سلام 😔😔😔😔😔
تازه عضو نی نی سایت شدم.... ازتون کمک میخواستم... راجب رابطم با پسری که دوست شدیم باهم و جدی شد رابطمون ولی جدیدا خیلی فاصله میگیره و جالبه من نمیرم سمتش خودش باز میاد سمتم... مثلا اون اوایل رابطه اون بود که خودش رو میکشت تا محلش بدم یا ترکش نکنم .. اما حالا شاید چند هفته هم هیچ پیامی به هم ندیم... 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
یا گاهی میگم علت رفتارت چیه میگه افسردگی دارم 😑😑😑🤦🏻♀️ولی باز چند روز که میگذره خودشه که میاد سمتم و پیام و زنگ اما چرا اینطوره رفتارش؟؟؟
اگه دنبال بهونه و رفتن پس چرا باز میاد سمتم؟؟ ؟همیشه هم حرفاش راجب زندگی و ازدواج....
ایشون یه پسر نسبتا مذهبی که پزشکی میخونه... قیافه ای هم در حد خیییلی معمولی و همه میگن من ازش قد و قیافه ای سر تر هستم....
موندم چی کار کنم 😔😔
هر سری میاد بهم میگه ازدواج و از آینده میگه و....
ولی خودش که سرد میشه
مثلا دفعه پیش تولدم رو پست گذاشتم فقط مثل یه فالور عادی تبریک گفت بهم دایرکت ... حالا اول مرداد تولدشه من بهش تبریک بگم اصلا یا نمیخواد؟؟؟؟
من که میگم اصلا تبریک نگم چون اون هم مثل یه فالور عادی تبریک گفت... نظر شما چیه؟؟
میخوام کات کنم برم هرچی هم سعی میکنم فراموشش کنم اونه که برمیگرده باز... ولی همیشه میگه بهم اعتماد داشته باش.. من با کسی نیستم اینا...
ادامه #