2777
2789
عنوان

کات کنم یا نه؟؟؟

1039 بازدید | 74 پست

سلام 😔😔😔😔😔

تازه عضو نی نی سایت شدم.... ازتون کمک میخواستم... راجب رابطم با پسری که دوست شدیم باهم و جدی شد رابطمون ولی جدیدا خیلی فاصله میگیره و جالبه من نمیرم سمتش خودش باز میاد سمتم... مثلا اون اوایل رابطه اون بود که خودش رو میکشت تا محلش بدم یا ترکش نکنم .. اما حالا شاید چند هفته هم هیچ پیامی به هم ندیم... 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یا گاهی میگم علت رفتارت  چیه میگه افسردگی دارم 😑😑😑🤦🏻‍♀️ولی باز چند روز که میگذره خودشه که میاد سمتم و پیام و زنگ اما چرا اینطوره رفتارش؟؟؟

اگه دنبال بهونه و رفتن پس چرا باز میاد سمتم؟؟ ؟همیشه هم حرفاش راجب زندگی و ازدواج.... 

ایشون یه پسر نسبتا مذهبی که پزشکی میخونه... قیافه ای هم در حد خیییلی معمولی و همه میگن من ازش قد و قیافه ای سر تر هستم.... 

موندم چی کار کنم 😔😔

هر سری میاد بهم میگه ازدواج و از آینده میگه و.... 

ولی خودش که سرد میشه 

مثلا دفعه پیش تولدم رو پست گذاشتم فقط مثل یه فالور عادی تبریک گفت بهم دایرکت ... حالا اول مرداد تولدشه من بهش تبریک بگم اصلا یا نمیخواد؟؟؟؟ 

من که میگم اصلا تبریک نگم چون اون هم مثل یه فالور عادی تبریک گفت... نظر شما چیه؟؟ 

میخوام کات کنم برم هرچی هم سعی میکنم فراموشش کنم اونه که برمیگرده باز... ولی همیشه میگه بهم اعتماد داشته باش.. من با کسی نیستم اینا... 

ادامه #‍ 

اولین بار که با هم کات کردیم چون فهمیدم با دختر اینستا چت میکرده و بهشون گفته بوده سینگلم البته اون مدت باهم سرد بودیم چون نمی‌رفتم زیاد ببینمش.... 

سر این موضوع کات کردیم و به چند هفته نکشید منو با خواهش و التماس برگردوند... منم حس داشتم بهش برگشتم باهاش 

ادامه#  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برگشتم باهاش و باز باهم صمیمی شدیم ولی گاهی میبینم دختر فالو کرده نگران میشم این نگرانی طبیعیه یا شما هم همینطورین؟ 

همیشه میگه بهم اعتماد کن و با کسی نیستم و آدم رفتن نیستم و.... 

ولی اخه چرا جدیدا سرد شده یا میره و دیر به دیر پیام میده 

از یه طرف دوست دارم کات کنم از طرفی حس دارم بهش و حس میکنم دلم تنگ میشه چون خیلی مهربون و با شخصیت فهمیده است... 

#ادامه

از بس طرز فکرش فرق داشت وابسته شدم 😔😔😔بهم راه حل بگین بتونم فراموش کنم و راحت برم و اینکه بگین از کجا شروع کنم و چطور کات کنم؟؟؟؟؟ 

بهونه برا کات کردن میخوام طوری که جوری باشه اگه یادم افتاد بدونه خودش خرابش کرد 😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️میخواد وقتی یاد گذشته افتاد حسرت بخوره چرا این کارو کرد... حالا راه حل بدین چی کار کنم.... 

اخه گرم هم صحبت کنم نگه این همیشه هست؟؟؟ منو بذاره دخیره؟؟؟ 

نه نشون ميدي برام اهميت نداره ك دير به دير مياي

همين ريلكس بودنت اونو غيرتي ميكنه

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨