2789
ایشالله خدا هرچی میخاد بهت بده دعا کن من دیگه نشه چون واقعا توانشو ندارم

ان شاالله 🙏🏻🙏🏻 ان شاالله به شماهم به زودي سالمشو بده🙏🏻

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ مشکلی دیگه نداشتید ؟

نه ولي بعد دومي عكس رنگي اينا همه كاركردم حالا الان ماه سوم اقدامم و منتظر معجزه ي قشنگه خدا🙏🏻

خداياشكرت،برا سلامتيه فندقم صلوات بفرستيدچون من به دعاهايه شمادوستانم ايمان دارم اجرتون باخدا😍خداجونم به تمام كسانيكه در انتظار فرزند هستن فندق هاى سالمو خوشگلو تپل بده😍🙏🏻         
دکتر ب من چیز خاصی نگفته فقط گف تا دوماه جلوگیری کن پاتولوژی هم ۱۵ روز دیگه جوابش میاد

برامن پاتولوژي اول مشكوك به پوچ ، دومي گفتن دليلي نداشته ولي ننوشته بودن پوچ .. دوتاش ولي رفتم سونو عين هم بودن

ایشالا خدا ی نی نی سالم بهت بده

ان شاالله ممنون عزيزم

جدي اخه به من گفتم تا ٦ نبايد اصلا بارداري شي مدام ازمايش بدي هر ماه، ختي ال دي بهم داد گفت كه يه مو ...

شاید ب خاطر اینکه بار سومه این نظرو داشته وگرنه همه دکترا میگن با یک بار نمیشه چیزی رو ثابت کرد

ن والا.فقط اضافه وزن داشتم متفورمین داد بهم .چرا می ترسی؟ 

چون میترسم دوباره بشه مث این اخه من فقط دیونه نشدم همش تو اینترنتم یا میخام علتشو  ببینم ب خاطر چی بوده یا اینکه اونایی ک حاملگی بعد از اون حاملگیه عادی داشتن یا دارن میرم دکتر من فقط از خدا میخام حاملگی عادی داشته باشم

شاید ب خاطر اینکه بار سومه این نظرو داشته وگرنه همه دکترا میگن با یک بار نمیشه چیزی رو ثابت کرد

نه هم اولي رو گفت ٦ ماه اصلا نبايد باردار شي هم دومي رو 

چون میترسم دوباره بشه مث این اخه من فقط دیونه نشدم همش تو اینترنتم یا میخام علتشو  ببینم ب خاطر ...

ان شاالله ميشه عزيزم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

واقعا شش ماه صبر کردی😔😔😔

اره سر اولي ٦ ماه دومي يه سال 

خيلي سختتتتتتتتتتتتتتتتت بود 

ان شاالله اينسري سالمشو بهم بده اونارو از ياد ببرم🙏🏻