2777
2789
عنوان

در چه حالید?

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 49 پست

[QUOTE=146350102]منم تنهام شوهرمم نیست و سخته برام [/QUOT     کجایه مگه

ءدر کلاس درس خدا                                                   آنهایی ناله میکند رد می شوند.                                    آنهایی که صبر میکند قبول می شوند.                            آنهایی که شکر میکنند شاگرد ممتاز میشوند. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایه بیشعورمون زن تازه زایمان کرده شو امروز خیلی بد کتک زد صدای ضجحه ش هنوزم توگوشمه خیلی صلوات فرستادم نزدنه دیگه کثافت یه ساعت زد صدای ضربه هاش تومغزمه طاقت نیاوردم رفتم خونه مامانم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
چرا؟ البته من اومدم خونه ی بابام,تاالان نشسته بودیم,مامان بابام چون صبح میرن سرکار,خوابیدن منم اومد ...

مامریت شهرستانه خوبه اتاقتون جداست پس سوپرایز داری براش خوشبحالت 😁😂😂👙👙👙

بی تربیت یعنی فحش میده ؟

نه ، بی تربیت منظورم اینه که میخواد حرص منو  در بیاره یک کارایی انجام میده. مثلا به من چشم غره میره بعد به شوهرم با روی گشاده و مهربون سلام میکنه و هی خودشو میچسبونه به شوهرم . البته من محتاج به سلام کردنش نیستم اما این نشونه ی بی تربیت بودنشه و فوق العاده ازش متنفرم !

🤐
دارم تو گوگل راجع ب ۳ ماه اول بارداری سرچ میکنم ببینم چیکارابایدبکنم

مبارک باشه ایشالاه به سلامتی بیاد توی بغلت 

ءدر کلاس درس خدا                                                   آنهایی ناله میکند رد می شوند.                                    آنهایی که صبر میکند قبول می شوند.                            آنهایی که شکر میکنند شاگرد ممتاز میشوند. 
نه ، بی تربیت منظورم اینه که میخواد حرص منو  در بیاره یک کارایی انجام میده. مثلا به من چشم غره ...

میچسبونه به شوهرت و تو نگاهش میکنی من بودم جرش میدادم کثافتو 👹👺👺👺👺