2777
2789
الان باد معده ایها میان 

واااای😏

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جریانش چی بود من رفتم‌ترکیده بود

مادرشوهرش باهاش دعوا کرده بود 

حرفای بدی زده بود بهش یکیش این بود ک چوب بووووووق

-بوق سانسور-

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

اسی چرا انقد اسمت حروف داره؟

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

یه روز ناخناموهرکدومو یه رنگ لاک زده بودم خط چشم زلیخایی کشیده بودم...موهاو باهزار کش بسته بودم داشتم بدای خودم خل و چل بازی درمیاوردم...کلی هم اکلیل ریخته بودم فرق سرم...خواستگار زنگ درو زومد 😑😑😑😑😑

دانا نبود انکه زنادان گله دارد
مادرشوهرش باهاش دعوا کرده بود  حرفای بدی زده بود بهش یکیش این بود ک چوب بووووووق -بوق سانسور-

یاخدا..ولی عجیب نیست..دور ور منم هستن کسایی که به عروساشون بدتر ازاینا میگن

میشه واسه خونه دارشدنم ویه شغل واسه شوهرم دعاکنید...
جریانش چی بود من رفتم‌ترکیده بود

یه خانمی بود با مادرشوهرش دعوا کردن مادرشوهره بهش ناسزا گفته میخواسته طرفش شی ء پرت کنه .

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

موقع ورود یه چی زدم فقط واردشم.حخخخخ

عجله داشتیا😂😂

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
اهااان ای بابا چی بگم تو میگی خنده الان یکی حرف خنده دار هم بزنه من بجای غش کردن  گریه ام میگیر ...

والا منم نوشتم خنده که بیاین احساس تنهایی نکنم..اخه بنالی که کسی نمیاد..دلم خیلی گزفته امیدم به خداست

میشه واسه خونه دارشدنم ویه شغل واسه شوهرم دعاکنید...
2790
2778
2791
2779
2792