2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست
ممنون خانم گل💓😘انشالله حاجت رواشی. منم 3 تا برمیدارم به نیت حاجت روایی همه

قبول باشه گلم، حاجتت روا بشه 🌺 🌷 💗 😍 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
قبول باشه گلم از همین الان عزیزم 

مرسی عزیزم  حتما 🌷🌷

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای شما یه ایت الکرسی یخونم مننون میشم تو نماز شبت دعام کنی پنج شنبه ازمایش بارداری میدم مثبت ...

5تا صلوات برای حاجتت 😍 😍 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
باش گلم پس منم ۷مرتبه میخونم 

فدات عزیزم 💕، قبول باشه گلم، حاجتت روا 🌷 

سمانه جانم من ۳ بار به نیت مادرم خوندم یکبارم به نیت کاربر گلی😍😚

قبول باشه گلم 🌷 🌷 انشاءالله حاجت روا 🌸🌸🌸😘😘😘😘😘

هرکی پیام منو خوند برام صلوات بفرسته و دعا کنه لایکم کنید بفهمم سپاسگذارم 

5تا صلوات برای حاجتت 😍 😍 

چقدراین تاپیک های دعا خوبه. همیشه اراین تاپیک هابذارید. ادام قوته قلب می گیره. انشالله حاجت روابشی ا ...

فدات عزیزم 💕، انشالله حاجت دل تمام دوستان

الهی دلتون شاد بشه🌹🌹🌹🌹🌹

استارتر عزیزم منم 14تا میخونم به نیت حاجت هردومون. 

فدات عزیزم 💕، قبول باشه گلم، 

5تا صلوات برای حاجتت 😍 😍 😍