2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست
منم ده تا میخونم سه تا به نیت حاجت روایی استارتر دوتا برای بقیه ی دوستان پنج تا هم برای شفای پدر شوه ...

لطف دارید، انشاالله شفای مریضتون

عاقبت بخیر بشی گلم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به نیت حاجت روایی هممون ۷ تا نادعلی میخونم...خیلیییی التماس دعا دارم ازتون🙏🌸🌸😔😔😔دعا کنید اونی ...

الهی حاجت روا بشی گلم، سوره مزمل بخون، ختمش بردار🌹🌹🌹

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
سلام خواهشن برا حاجت منم دعا کنید. من هفت تا میخونم برای شما نیز ان شاالله

الهی حاجتت روا بشه گلم، برات صلوات میفرستم 

ان شاالله همه بحق علی حاجتمونو بگیریم التماس دعا ۷ مرتبه میخونم🌷

قبول باشه، حاجتت روا، دلت شاد 😍 🌹 😍 🌹 

مرسی عزیزمممم..چطوریه ختمش؟

روزی یکبار سر ساعت مشخص به نیت عشقتون تا 40 روز بخون

۲ تا به نیت حاجت روایی دوستام میخونم ممنونم

سلام گلم خوبی

کجایی شما، کم پیدایی

قبول باشه عزیزم

خداخیرت بده عزیزم چقدر تو مهربووووونی😍😍😍😍منم بخاطر این حجم از محبتت یک سوره دخان بهت هدیه میکنم ...

نظر لطفته عزیزم... قربون محبتت.. خییییلی ممنون عززززیزم🙏🙏🙏

به مهربونی شما که اصلا نمی رسم عزیزم🙏🌸🌸😍🌹

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)