2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست
بچه ها پربازدیدش کنید شایدیکی ازحاجتش بگیره.  

فکر نکنم پربازدید بشه

لینک بزارید تاپیک های دیگه

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

آناجان سلام

برای ارامش دلت یه نادعلی و یه ایت الکرسی میخونم

انشالله خدای مهربون قلبتو از روح خودش پرکنه آروم باشی و به زودی یه شادی بزرگ بیاد تو همه وجودت. سلامت و شاد باشی گلم.

الهی آمین یا رب العالمین. الحمدالله رب العالمین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آناجان سلام برای ارامش دلت یه نادعلی و یه ایت الکرسی میخونم انشالله خدای مهربون قلبتو از روح خودش ...

عزیزم سلام گلم، ممنونم عزیزم

انشاالله میرسه روزی که بیام تاپیک خوشبختیم بزنم، شک ندارم

الهی خدا دلت شاد کنه، زندگیت غرق ارامش 🌹🌹🌹🌹

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
وایی عزیزم مرسی..... بخدا باور میکنی تو نماز شبم و زیارت عاشورا و دعای توسل و هرچی ک بخونم اول ب یاد ...

ممنونم گلم تو خیلی بهم لطف کردی😍😍😍😚😚😚❤❤❤من الان میرم به نیتت یک سوره دخان هم میخونم عزیزدلم امیدوارم خدا زندگیتو لبریز از شادی و خوشبختی کنه انشاءالله و هرچه زودتر به حاجتت برسی انشاءالله😚❤

335 بار تا الان نادعلی ختم شد

الهی به حق 5 تن، حاجت دل همتون برآورده بشه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

ممنونم گلم تو خیلی بهم لطف کردی😍😍😍😚😚😚❤❤❤من الان میرم به نیتت یک سوره دخان هم میخونم عزیزدلم ام ...

امشب ثواب کردی، الهی به حق تک تک آیه های قرآن خدا حاجتت بده گلم

امشب ثواب کردی، الهی به حق تک تک آیه های قرآن خدا حاجتت بده گلم

قربونت برم عزیزدلم ثواب اصلی متعلق به تو مهربونم ک این تاپیکو راه انداختی وگرنه اگر تاپیکی نبود منم نمیتونستم کسی رو تگ کنم قربونت برم عزیزم😚😚😚❤❤😍😍🌸🌸🌷🌷🌷🌷💕💕💕انشاءالله اول از همه حاجت تو و بعدشم حاجت تک تک اعضای شرکت کننده در تاپیک بروارده بشه به حق صاحب این دعا😍

قربونت برم عزیزدلم ثواب اصلی متعلق به تو مهربونم ک این تاپیکو راه انداختی وگرنه اگر تاپیکی نبود منم ...

انشاالله گلم، 🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍

5تا میخونم برای حاجتم،،،

الهی خدا دلت شاد کنه 🌷 

حاجتت برآورده بشه 🌹