2777
2789
عنوان

ختم نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 478 پست
همین الان با حال بد میخواستم برم نادعلی بخونم بخاطر شوهرم که حالش بده که این صفحه رو دیدم  تو ...

قبول باشه عزیزم، انشاالله حاجتتون روا، دلتون شاد

صلوات برات میفرستم 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شرکت می کنم 14تامیگم. به نیت مامان شدم سه ساله منتظرم

براتون ایت الکرسی خوندم🙇🏼‍♀️این ماه مامان میشی😍

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
یکی خوندم براتون به خواستت برسی عزیزم  توکل به خدا

عزیزم قبول باشه، حاجتت برآورده بشه، دلت شاد 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
سلام عزیزدلم من شمارو یادمه با کمال میل یدونه واست میخونم نگار عزیزم😚😚😚❤❤

وایی عزیزم مرسی..... بخدا باور میکنی تو نماز شبم و زیارت عاشورا و دعای توسل و هرچی ک بخونم اول ب یاد شما و بعد پفسه عزیزم و استارتر های تاپیک های حاجت روایی هستم

خداخیرتون بده من با دعاهای شما ته دلم خالی نمونده. خداخیرتون بده و انشاءالله حاجت رواشین😘😘😘💓💓💓💓💓

منم دوتا میخونم محدودیت زمان که نداره؟چون الان یه ختم هم دارم التماس دعا خوهشت برای من هم دعا کنید م ...

محدودیت نداره، قبول باشه گلم، حاجتت روا، دلت شاد 😍 🌹 

قبول باشه عزیزم😊هرچه زودتر بهتر ولی زمان معینی نداره😍

مرسی عشقم چشم 🌷🌷

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
منم میخوام ۱۵ روز روزی ۲۲بار ناد علی بخونم به نیت کار شوهرم قرض هاش بده ☹ولی خیلیه همش میگم از فردا ...

عزیزم انشالله حاجت روا بشی🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲

ازنت یا کتاب گنج های معنوی دعای رزق وروزی واداء دین رو پیدا کنید بخونید زیاد . خواهرجون انقدری نذرونیت کن که برات خوندش راحت باشه چون اگرخسته بشی وباکسالت ورفع تکلیف بخونی اون انرژی مثبت و واثر مثبت رو نخواهد گذاشت 😊😘انشالله خدا روزی روز افزون بهتون بده.🤲💝❤💖🤲💖🤲💖🤲💖🤲

۲ تا نادعلی به نیت حاجت روایی دوستان و استارتر خوندم.🌸🌸🌸 برای مریض روحی و جسمی مدنظرم دعا کنید م ...

فدات عزیزم 💕، قبول باشه 

صلوات برای حاجتت 

وایی عزیزم مرسی..... بخدا باور میکنی تو نماز شبم و زیارت عاشورا و دعای توسل و هرچی ک بخونم اول ب یاد ...

من برای شما یه ایت الکرسی یخونم

مننون میشم تو نماز شبت دعام کنی

پنج شنبه ازمایش بارداری میدم مثبت باشه

ای وی اف کردم پنج ساله منتظرم🙏

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏